Noutati cosmetice de la Max Factor

Astăzi, când am deschis mail-ul, mi-a atras atenția imediat titlul “multe produse noi de la Max Factor” , am deschis repede mesajul pentru a vedea despre ce e vorba. Cu fiecare rând pe care îl citeam, zâmbetul meu devenea tot mai larg. La final mi-am spus “wow, astea da noutăți, trebuie să le încerc, pe toate!” .
10 minute după ce am citit informațiile, îmi sună telefonul “Bună, am un colet pentru dvs.” . Nu știu cum se face, dar de fiecare dată când primesc un e-mail de la Max Factor, mă sună imediat și curierul.
 Perfect timing!
Și pentru că vreau să aflați și voi despre produsele acestea minunate, m-am gândit să închei seara cu un articol de noutăți. Asta așa, ca să fiți pregătite și să știți după ce să vă uitați când apar în magazine. 
Pentru un machiaj perfect, avem nevoie în primul rând de 3 produse esențiale : bază, fond de ten, corector și iluminator/anticearcăn. 
De ceva timp mă gândeam să investesc într-un corector și un anticearcăn bun. Mă bucur tare mult că aceste produse s-au lansat chiar acum, la timp. 
Max Factor este un brand bun și nu mă îndoiesc de calitatea produselor. Apropo, știați că Max Factor a revoluționat industria cosmetică? 
Unul din produsele esențiale, care nu trebuie să ne lipsească din trusa de make-up este baza, iar Max Factor a lansat acum primerul Facefinity All Day. Acesta prelungește rezistența fondului de ten. 
Secretul acestui produs constă în particulele micro, corectoare, care absorb transpirația și sebumul și prelungesc rezistența fondului de ten.
Preț recomandat : 54,38 lei .
Mi-ar fi plăcut să îl găsesc în pachet, dar nu l-am primit. De abia aștept să apară în magazine, este pe lista mea “must have” .
Un alt produs care nu trebuie să ne lipsească din trusa noastră de machiaj este produsul corector, fie că se află sub forma unui creion, stick sau unui produs cremos. Cred că toate avem mici imperfecțiuni pe care ne dorim să le ascundem. Pentru asta avem nevoie de un produs care să ne ajute. 
Creioanele corectoare Colour Corrector Stick au fost create pentru a ascunde micile imperfecțiuni – roșeață, pete pigmentare sau cearcăne. 
Se știe că unele culori se anulează între ele : 
verdele neutralizează roșeața, așadar dacă aveți astfel de probleme cu tenul, folosiți un corector verde,
galbenul neutralizează nuanțele de violet, iar rozul se folosește dacă avem pete mai închise la culoare, uniformizează nuanța tenului. 
Iluminatorul reflectă lumina și ne pune în evidență trăsăturile frumoase. 
Preț recomandat : 52,54 lei. 
Am primit corectorul galben, pentru cearcăne, îmi doresc însă și creionul iluminator. 
Fondul de ten Skin Luminizer  și iluminatorul pentru ochi Eye Luminizer au fost create special pentru femeile care caută radianță subtilă și luminozitate.
Aceste produse conțin pigmenți perlați ce luminează tenul, oferind un aspect sănătos și natural.
Fondul de ten are acoperire mică, dar asta nu înseamnă că nu uniformizează nuanța tenului. În plus, fondul de ten oferă hidratare prin complexul VitaNiacan, vitaminele B și E și glicerină, care restabilește echilibrul hidratării pielii. 

Noul fond de ten va fi disponibil din luna iulie, este disponibil în 5 nuanțe și costă 51,54 lei (preț recomandat).

Eu am primit azi nuanța Golden, care mi s-a părut destul de închisă, dar pe piele se uniformizează. Poate mi se va potrivi mai bine când voi fi mai bronzată. Până atunci, dacă nu mă descurc, o să aplic și o cremă, ca să deschid nuanța. 
Eye Luminizer este special creat pentru zona întunecată de sub ochi, conține tonuri de galben, ce iluminează și neutralizează tonurile de mov, estompând în același timp cearcănele. Conține același complex de vitamine și de hidratare ca și fondul de ten, însă are și efect de lifting, combatând și apariția liniilor fine.
Acest iluminator va fi disponibil în magazine din iulie, se găsește o singură nuanță, iar prețul recomandat este de 29,16 lei. 
Cu siguranță și acest produs se află pe lista mea de to buy .  
În urmă cu aproape 90 de ani, Max Factror a inventat Supreme Nail Polish – o pudră în nuanța de bej, care era pulverizată pe unghii și apoi lustruită, pentru a da strălucire și culoare. Astăzi, același brand ne prezintă cea mai recentă inovație : Gel Shine Lacquer. 

” Special
creat pentru femeile dezamăgite de lacurile de unghii obișnuite care fac
compromisuri la culoare, rezistență sau strălucire, noul Gel Shine Lacquer vă asigură de îndeplinirea tuturor cerințelor de mai sus. Asiguraâd o culoare
intensa, grad ridicat de strălucire și rezistență până la 7 zile, vă puteți
face acasă o manichiură ca la salon. “

Preț recomandat : 28 lei, 9 nuanțe disponibile. 
Ce părere aveți despre aceste noutăți ? Ce produs vă tentează?
Urmează să testez fondul de ten, corectorul și oja și atunci vă voi putea împărtăși și impresiile mele.  
signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…