Deschiderea MAC din Cluj

Ieri, așteptarea a luat sfârșit ! S-a deschis magazinul MAC din Cluj, în Iulius Mall. Cred că multe fete așteptau să se deschidă odată, nici nu mă mir că magazinul era plin de doamne și domnișoare, curioase să încerce produsele și să fie machiate de fetele de acolo.

În aprilie am văzut și eu vestea .. MAC is coming… scria mare pe fațeta unei vitrine de la parterul mall-ului. Ar fi trebuit să se deschidă la mijlocul lunii mai, apoi s-a tot amânat…până ieri, când, la ora 13.30 s-a tăiat panglica și au intrat primii clienți în lumea MAC.

Muzica era tare, fetele îmbrăcate în negru erau foarte drăguțe și dornice să te ajute să îți găsești produsul potrivit, purtau un machiaj îndrăzneț – mov cu verde și gene false. Erau cu zâmbetul pe buze tot timpul.
Clienții care intrau în magazin erau serviți cu câte un pahar de șampanie și praline Rafaello, era o atmosferă faină.
Unii trecători se opreau în fața magazinului, fiind curioși de ce se întâmpla înăuntru.

Fiindcă era aglomerat, nu am reușit să analizez toate produsele, nu m-am dus cu gândul să îmi cumpăr ceva, voiam doar să arunc o privire, să văd live faimoasele rujuri Myth și Heroine. Mi-a rămas gândul la Heroine – un mov aprins foarte frumos.
Din păcate, prețurile nu erau afișate și pentru fiecare produs trebuia să întrebi de preț și să aștepți puțin până verifica…Se pare că nu au fost trimise prețurile în timp util. 
Am admirat colecția nouă de vară – Moody Blooms și, dacă nu aș fi avut atâtea oje acasă probabil că mi-aș fi cumpărat un top coat cu reflexii verzi. 
M-am uitat și după colecția Kelly & Sharon Osbourne, dar nu am văzut-o, nici nu știu dacă apare în România. 
Ce îmi place cel mai mult la MAC este faptul că vine mereu cu noutăți, cu colecții limitate, faine…cum este cea a aniversării de 25 de ani de The Simpsons – MAC x Marge The Simpsons
Sper că va ajunge și la noi, am pus ochii pe quad-ul Marge Extra’s Ingredients și pe blush-ul Pink Sprinkles 
Și ca să nu plec cu mâna goală din magazin, mi-am cumpărat un blush – nuanța Breathe of Plum
Este primul meu blush de la MAC și îmi place faptul că este pigmentat, are o textură fină, se ia ușor pe pensulă și se aplică uniform. 

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…