Read my lips…my Baby Lips

Este oficial ! Faimoasele Baby Lips de la Maybelline vor ajunge și în România…în sfârșit.
Știu că multe dintre voi sunteți curioase și că de abia așteptați să apară în magazine.

Nu mai trebuie să așteptați mult, din august vă puteți alege una din cele 5 variante : portocaliu, mov, albastru, galben și roz.

Astăzi, când am ajuns acasă, mă aștepta un pachet de la Maybelline – o cutie cu cele 5 balsamuri de buze și 3 insigne. Împachetată frumos într-o hârtie roz.

Eu îl folosesc pe cel galben de câteva luni, l-am cumpărat din Germania și îmi place. De la ambalaj, la miros și la senzația pe care o oferă. Hidratează buzele timp îndelungat și îți dă o senzație de buze moi, catifelate.

 Din cele 5, am ales să folosesc acum varianta albastră, miroase a bomboane. Chiar acum în timp ce scriu acest articol îl am lângă mine, în pat. Pe buze îl am deja de aproape o oră și se simte ca și cum l-aș fi aplicat acum.

Vă bucurați de veste? Ce așteptări aveți de la acest balsam de buze?

Pe pagina de Facebook Maybelline se desfășoară un concurs interesant, care are ca premii aceste produse.Tot ce trebuie să faceți este să intrați în aplicație și să citiți de pe buze.

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…