Paradisul regasit – The Body Shop Fijian Water Lotus

De curând, The Body Shop a lansat o nouă gamă de îngrijire a corpului – Fijian Water Lotus – o aromă care te duce cu gândul la o plajă exotică și o apă clară precum un cristal. TBS ne invită să încercăm aroma paradisului regăsit.

Gama cuprinde 6 produse : perfume oil, apă de toaletă, parfum de corp (body mist), gel de duș, loțiune de corp și unt de corp.
Astăzi o să vă povestesc câte ceva despre loțiunea de corp și parfumul sub formă de ulei.

Chiar dacă este vară, pielea noastră are nevoie de hidratare, iar o loțiune ușoară de corp nu trebuie să ne lipsească. Dacă mai este și parfumată, e și mai bine. Gama Fijian Water Lotus are un miros floral-fresh, dar pe mine m-a dus cu gândul la ursuleții Haribo. Mereu asociez parfumurile cu ceva dulce de mâncat.

Loțiunea de corp are o formulă ușoară, este ca un gel, se absoarbe foarte repede în piele, astfel încât nu se simte pelicula aceea lipicioasă, mai ales când iei hainele pe tine. Pe căldura asta cine vrea să își simtă pielea uleioasă, încărcată?
Pielea rămâne hidratată și plăcut parfumată. Mirosul persistă câteva ore bune, iar pielea se simte catifelată o zi întreagă.

ingrediente
 

Parfumul sub formă de ulei cred că este vedeta gamei. O sticluță mică, rotundă, de 15 ml, cu aplicator practic … Este nevoie de câteva picături pentru a simți aroma tropicală. Îmi place să îl folosesc după ce aplic și loțiunea de corp, mi se pare că se simte parfumul mai tare. De rezistat, rezistă o zi întreagă, nu mă așteptam să țină atât de mult.
Îmi place foarte mult sticluța, o pot lua cu mine peste tot să reaplic câteva picături atunci când vreau să intensific mirosul. Singurul inconvenient este că după ce îl aplic, rămâne o urmă uleioasă care poate păta tricoul.

 Recomand această gamă persoanelor cărora le plac aromele exotice și florale.
Loțiunea de corp are 250 ml și vine într-un recipient cu pompiță, foarte practic. Prețul este de 54 lei.
Parfumul are 15 ml și costă 46 lei.

Fijian Water Lotus se deschide cu note de mandarină și litsea cubeba, urmând notele de mijloc din floare acvatică de lotus și trandafir, închizându-se cu note marine, fresh.

Dacă nu aveți un magazin The Body Shop în oraș, puteți cumpăra și online, de aici.

P.S.: The Body Shop a lansat și cremele de mâini, cu textură ușoară, care intră rapid în piele. Eu am varianta cu unt de Shea, care miroase absolut delicios.
Le puteți găsi aici.

Vă tentează ceva din gama Fijian Water Lotus?
signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…