Revigoreaza-ti simturile cu Dove GoFresh Revive

La începutul verii, Dove a lansat noua gamă Revive – cu rodie și lămâiță și trebuie să vă spun că nu mă așteptam să miroasă atât de bine. M-a cucerit de îndată ce am deschis gelul de duș.
De fapt, dacă stau să mă gândesc bine, toate produsele Dove pe care le-am încercat miroseau bine. Eu îmi doresc să apară și gama Rebalance, cu prune … miroase atât de bine. Cine știe, poate pentru toamnă Dove ne pregătește o altă surpriză.

Până una-alta, haideți să vedem cum se prezintă noua gamă :

“Un cocktail răcoros, briza plăcută a mării, ploile calde … ne trezesc în fiecare vară simțurile și ne reamintesc să ne bucurăm de viață. Dove crede că fiecare femeie are dreptul la frumusețe și fericire și te invită să-ți revigorezi simțurile cu noua gamă Dove GoFresh Revive. Descoperă-ți frumusețea naturală și lasă-te învăluită de senzația de prospețime oferită de gelul de duș și deodorantele antiperspirante cu parfum proaspăt de rodie și lămâiță.

Bucură-te de o piele hidratată şi îngrijită cu gelul de duș Dove GoFresh Revive. Datorită formulei inovatoare cu agenţi de curăţare delicaţi şi Nutrium Moisture™ – un amestec unic de agenţi de hidratare şi lipide proprii pielii, gelul de duş nutritiv Dove Go Fresh Revive hrăneşte pielea în profunzime (Stratum Corneum) şi îi redă frumuseţea naturală, chiar din timpul duşului.

Deodorantele antiperspirante Dove GoFresh Revive (spray și roll-on) oferă protecție 48h împotriva transpirației și îngrijesc pielea subrațului, lăsând-o fină și catifelată. Bucură-te de prospețimea parfumului fructat și revigorant de rodie și lămâiță.

Revigorează-ți simțurile cu Dove GoFresh Revive!”

Ce îmi place la gelurile de duș Dove este faptul că sunt cremoase și chiar lasă pielea catifelată și ușor parfumată. În plus, ai de unde alege, sunt atâtea combinații de arome – de la fresh, la dulce.
Am mai avut și deodorante Dove și mă declar mulțumită, sunt eficiente, preferatul meu fiind Natural Touch – Dead Sea Minerals.

Prețuri recomandate:
Gel de duș Dove GoFresh Revive cu parfum de rodie și lămâiţă 250 ml, 500 ml –13,52 lei; 18,99 lei Deodorant antiperspirant spray Dove GoFresh Revive 150 ml –13,86 lei Deodorant antiperspirant roll-on Dove GoFresh Revive 50 ml – 13,14 lei

Care sunt variantele voastre preferate?

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…