Nou in Romania: sampon uscat Batiste

Despre șampon uscat sigur ați auzit și probabil că v-ați și întrebat cum este.  O fi bun, n-o fi bun?
Sunt sigură că și vouă vi s-a întâmplat, măcar o dată, să vă treziți cu părul nespălat, gras…Și de obicei asta se întâmplă exact atunci când nu ai timp să te speli pe păr. Dacă îl ai lung, îl prinzi cumva, în speranța că nu se observă, dacă îl ai scurt, probabil că încerci să îl tapezi, să mai tragi puțin de timp, până mai târziu când vei face duș.
Chiar astăzi am fost întrebată de 2 persoane dacă am încercat șamponul uscat și cum este. M-am gândit că articolul acesta va fi util.

De câțiva ani a apărut șamponul uscat, produsul acela de păr care face minuni și îți face părul să arate fresh, ca și cum l-ai fi spălat înainte. Primul meu astfel de șampon a fost unul de la Lee Stafford, destul de ok, și am încercat să țin mult de el, având în vedere că era într-un recipient mic.
Dar primul șampon uscat de care am auzit a fost Batiste și nu se găsea la noi. Știu că și voi ați auzit/citit despre el.

De câteva luni însă, faimosul șampon uscat a ajuns și în România. Am aflat vestea de pe Facebook, că eu de acolo mă informez, sunt la curent cu ce se întâmplă în lume. A apărut inițial la Douglas, acum se găsește și în farmaciile Sensiblu sau online, pe site-ul oficial .

Ca să îl încerc, am ales varianta mică de 50 ml (13 lei în Douglas, la Sensiblu găsiți doar varianta normală), am optat pentru cel clasic – Original.
Era timpul să mă spăl pe păr, dar am amânat cu o zi, tocmai ca să încerc șamponul uscat.

Mă așteptam ca după câteva ore părul să revină la look-ul de “spală-mă” . Spre suprinderea mea, nu a fost așa, părul chiar avea un aspect fresh, ca și cum l-aș fi spălat normal.

Cum funcționează? Simplu, îl aplici pe păr, la rădăcină și masezi ușor. Luciul acela inestetic dispare și părul pare curat. Cred că este cea mai bună și eficientă soluție, mai ales atunci când ești mereu pe fugă și nu apuci să te speli pe păr când trebuie. Cred că de fapt este o pudră sub formă de spray care absoarbe sebumul.
Dacă îl aplici seara, înainte de culcare, părul va avea mai mult volum a doua zi.

Nu am încercat, dar nu cred că funcționează să îl tot reaplici, cândva tot trebuie să te speli pe păr normal, nu-i așa? Efectul de look fresh ține o zi.

ingrediente

 Varianta de 50 ml este foarte practică, o poți lua cu tine fie în vacanță, fie la munte la o cabană de weekend sau când simți că părul tău are nevoie de o împrospătare rapidă.
Varianta aceasta am văzut-o doar în Douglas.

La Douglas varianta de 250 ml costă 27 de lei, în Sensiblu 24 de lei (10% reducere cu card) variantele simple și 30 lei variantele XXL Volume, pentru brunete, pentru blonde etc.

Dacă vă gândeați să vă cumpărați un astfel de șampon, vi-l recomand pe acesta de la Batiste, care face o treabă bună.

Ați încercat vreun șampon uscat? Vă tentează?

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…