Trash It [8]

Din aprilie, de la ultima postare Trash It, până acum în luna august a trecut ceva timp, iar în timpul acesta am mai consumat câteva produse. Le-am strâns pe toate la un loc, le-am pozat, apoi le-am aruncat. Pozele sunt din iunie, trebuia să scriu de mult postarea asta, dar din lipsa timpului pentru blog nu am reușit. În curând veți vedea o nouă postare Trash It, pentru că am mai strâns câteva produse/recipiente goale. Nu avea rost să le strecor acum, pentru că s-au adunat multe…

Produsele pe care le veți vedea astăzi sunt destul de vechi, dar nu m-am încumetat să le arunc…pe principiul “lasă că le mai folosesc eu” . Mereu ezit să arunc produse tocmai din acest motiv și până la urmă tot la gunoi ajung.

Cu greu m-am despărțit de blush-ul de la Clinique. A fost preferatul meu și, deși îl aveam de vreo 3 ani și nu reușisem să îl termin, nu voiam să îl arunc. Am scris despre el aici. După ce mai termin din blush-urile pe care le am acum, mă gândesc să îmi mai iau unul.  
Pudra iluminatoare de la elf  o aveam tot de vreo 3 ani, dar nu am folosit-o des, nu mi-a plăcut textura prăfoasă și nici faptul că nu rezista…
Tot de 3 ani aveam și pudra de la Farmasi, pe care nu am folosit-o aproape deloc. 

Am reușit să termin rimelurile Avon Mega Effects și Golden Rose WonderLash , care mi-au plăcut foarte mult și probabil că le-aș recumpăra.
Batonul corector de la Miss Sporty l-am cumpărat în urmă cu ceva timp și îl foloseam pe post de bază de fard. Intensifică nuanțele și fardul se prinde mai bine. 
Tușul de ochi Look! by BiPa se numără printre preferatele mele, l-am descoperit în urmă cu 2 ani și de atunci l-am tot recumpărat din Austria.
Baza de fard de la Avon nu mi-a plăcut deloc. Review-ul îl puteți citi aici

Baza de fard de la Radiant ați văzut-o și în postarea trecută, trebuia să o arunc de atunci, dar am mai scobit puțin produs din recipient și am putut să o mai folosesc. De data asta chiar am terminat-o și am și aruncat-o.  Puteți citi mai multe despre această bază din review.
Tot de la Radiant am aruncat și un fard mono alb, pe care îl foloseam în urmă cu mult timp pe post de iluminator. Îl foloseam în colțul interior al ochiului, dar și pe osul sprâncenei.
Quad-ul de la Flormar nu îl mai foloseam de vreo 2 ani, nu avea rost să îl mai țin în sertar. Mi-au plăcut atât de mult culorile …poate mi-l voi cumpăra din nou și îl voi folosi mai des.

În ceea ce privește îngrijirea tenului și a ochilor, am aruncat câteva creme de ochi și de față : 
Crema Aqua Vita de la Apivita a fost foarte bună pe timpul iernii, când tenul avea nevoie de mai multă hidratare. Am reușit să o termin, dar nu cred că o voi cumpăra a doua oară. 
Crema nuanțatoare de la Estee Lauder mi-am cumpărat de pe vremea de când lucram la Douglas. A fost o ediție limitată, la un preț foarte bun. Avea 15 ml, dar nu am terminat-o, am folosit-o destul de rar.
Crema de ochi cu argan de la Farmec am folosit-o o perioadă scurtă. Nu mi-a plăcut foarte mult, nu simțeam că face ceva special în zona ochilor și am schimbat-o. 
Crema naturală de ochi de la Biola nu mi-a plăcut deloc, am folosit-o de 2-3 ori și am pus-o deoparte. În primul rând, nu îmi plăcea mirosul deloc. În al doilea rând, avea o textură mai grasă și trebuia să aștept puțin până intra de tot în piele.
Despre crema de ochi de la Estee Lauder v-am povestit aici, mi se pare una din cele mai bune creme de ochi din câte am încercat.

Rujurile NYX (Fire), Farmasi și P2 se aflau pe lista preferințelor, dar din cauză că nu rezistau cât îmi doream, nu le-am folosit prea des.
Pe vremuri, Yves Rocher  făcea niște balsamuri de buze foarte bune, hidratante și aromate. Apoi au apărut altele, alte arome, alte recipiente, alte forme… altă formulă. Din păcate, nu la fel de hidratantă. Recunosc că mi-am cumpărat balsamul de buze cu vanilie și lămâie doar pentru miros, dar nu îmi simțeam buzele hidratate.

Cu ocazia unui târg de beauty am descoperit uleiul de masaj de la Yamuna, un brand cu produse naturale. Mi-a plăcut foarte mult cum mirosea, avea un parfum oriental, ce persista aproape o zi întreagă. Nu am reușit să îl consum pe tot, dar cu siguranță l-aș recumpăra.
Exfoliantul de corp de la Biola, cu miros tropical a fost o altă dezamăgire de la acest brand. Nu am simțit că îmi exfoliază pielea suficient și mirosul nu mi s-a părut unul reușit. Fiind un produs natural, nu a avut o durată de viață prea lungă și după câteva luni l-am aruncat.

Demachiantele de ochi și de față de la Institut Phyto sunt printre preferatele mele. Se găsesc în Austria, la BiPa. Când mai ajung prin Austria o să le recumpăr. 
Despre demachiantul bifazic de ochi de la Garnier v-am povestit aici. Îmi place destul de mult, elimină foarte ușor machiajul ochilor și cu siguranță îl voi recumpăra. Deja sunt la a doua sticluță.  
Șamponul Full Repair de la John Frieda îl aveam de la mama, mi-l cumpărase din Austria. A fost primul meu produs de la John Frieda și mi-a plăcut, mai ales mirosul dulceag. Mi-ar plăcea să încerc și alte produse de la acest brand.
Din păcate, BB Cream-ul de la Maybelline a fost o dezamăgire pentru mine, nu mi-a plăcut deloc. Puteți citi review-ul aici.
Masca cu nămol Planet Spa de la Avon mi-am cumpărat-o în urmă cu un an și jumătate și mi-a plăcut destul de mult. Nu am reușit însă să o termin și a trebuit să o arunc, deoarece era veche. Am descoperit însă o mască cu nămol mult mai bună, despre care o să vă povestesc în curând. 
Ați încercat vreun produs prezentat mai sus / vă tentează să încercați ceva din cele enumerate?

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…