InstaLife #89

Din nou nu știu cum a trecut săptămâna, timpul… dar am avut o săptămână încărcată, ceea ce înseamnă că am fost activă și pe contul de Instagram (@iguanitza) iar voi veți vedea pozele aici, pe blog.
Astăzi am simțit că s-a schimbat și vremea, că a venit toamna cu răcoarea de dimineață și cu ceață… Nu știu de ce, dar îmi place vremea asta mohorâtă.

Instagram și Pinterest au devenit aplicațiile mele preferate, nu există zi în care să nu deschid contul de Pinterest să stau cu orele acolo. Găsești tot ce vrei, de la machiaje, la unghii, la rețete culinare, la locuri faine sau proiecte diy. Este locul perfect pentru inspirație, the only place where scrolling never gets boring.
Așa s-a întâmplat că am găsit un pin care m-a inspirat. Mi-am făcut și eu un organizator exact cum am văzut pe Pinterest și acum lucrurile mele mici de pe birou nu mai stau înșirate și nu trebuie să le caut în fiecare dimineață.

Activități de luni dimineața, ora 7. Mi-am pregătit cafeaua cu lapte și am ieșit pe balcon la treabă.
Mic dejun delicios: croissant cu unt de arahide și cafea. Cam asta am mâncat aproape în fiecare dimineață. Nu pot să cred că până de curând nici nu voiam să gust untul de arahide…și acum aș mânca un borcan întreg.
Un cofrag de ouă și un spray colorat – tot ce ai nevoie pentru a-ți face un asemenea suport. 

Deseori mi se întâmplă să vreau să aplic doar “o linie fină de tuș” și să mă trezesc cu tuș pe jumătate de pleoapă. Și linia mea fină de tuș se transformă într-un contur dramatic. 
Vouă nu vi se întâmplă la fel?
Joi am primit și noutățile Nivea : gama Cellular Anti-Age, care reîntinerește aspectul tenului, determinând celulele sale să se comporte din nou ca unele tinere.
Formula cuprinde acid hialuronic, extract de magnolie și creatină, reducând gradul de apariție a ridurilor, redă fermitatea și crește nivelul de elasticitate al pielii.
Tenul meu încă nu este pregătit pentru așa ceva, dar am cui să le ofer cadou.
Alături de noile produse de îngrijire a tenului de la Nivea, am primit și o brățară marca Malvensky. Îmi plac atât de mult brățările de genul acesta, am deja 4 pe mână. 
Pizza nu mai mâncasem de mult..așa că era timpul să îmi potolesc pofta cu o pizza mică de la Pizza Hut. 
Sleeping Beauty ha ha

Zilele trecute am purtat combinația asta pe unghii: mov intens (Orly-Saturated) și gri (Marionnaud-Gris desinvolte). Cred că va fi combinația mea preferată din această toamnă. 

Panemar, Cluj – Polus Center
Mereu am fost atrasă de astfel de patiserii, de locurile unde miroase a pâine proaspătă și unde poți sta să îți savurezi cafeaua și micul dejun.
 M-am plictisit și de nuanța de roz și am ales o nouă culoare…
…albastru intens este noua mea culoare
 Noul meu parfum preferat din acest sezon, primit de la mama: Midnight Posion de la Dior. Nu știu cum de nu l-am descoperit mai repede, un parfum dulce, oriental, persistent…
Paste & scoici, servite acasă, pregătite de R. Cele mai bune.
 Ziua nu poate să înceapă mai bine de atât… 
De mult nu mi-am mai făcut un platou cu pepene, prosciutto și brânzeturi, așa că ieri la prânz mi-am pregătit un asemenea platou …delicios.
 Ieri a fost timpul să îmi spăl pensulele, urmând pașii de aici. Acum arată ca noi…

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…