Noutati cosmetice : lansările de toamnă Yves Rocher

Știu că vă place să aflați despre noutățile cosmetice, așa cum îmi place și mie, tocmai de aceea scriu astfel de articole. Pe mine mă interesează tot ce e nou în materie de cosmetice, îmi place să fiu la curent cu lansările de produse.
De abia așteptam să văd ce noutăți pregătește Yves Rocher, iar astăzi, când am primit informațiile, nu am putut decât să mă bucur și să treacă luna septembrie. Din octombrie sunt disponibile câteva produse noi, eu de abia aștept să le încerc, să le miros…

Toamna aceasta Yves Rocher vine cu noutăți în materie de machiaj, îngrijirea tenului, a părului și a mâinilor.

În ceea ce privește machiajul, se lansează rimelul Volume Elixir, pentru volum și îngrijirea genelor. Acesta este pe bază de peptide de hibiscus și pe lângă volum, oferă și rezistență genelor. De câte ori nu ne-am îngrijorat când am văzut gene căzute pe obraji, după ce ne demachiam?
Disponibil în 3 nuanțe (Negru, Albastru și Brun) la prețul de 56 lei.

Tot în octombrie apar și trusele de farduri în 4 culori. Deja am pus ochii pe Brun Incandescent și Acvativ Delicat. Vor fi disponibile 6 variante, la prețul de 62 lei.Pentru că ne apropiem de sezonul rece, în materie de îngrijire a tenului, Yves Rocher lansează masca pentru hidratare intensă Hydra Vegetal. Aceasta are textură de gel, este revigorantă, hidratează intens și oferă tenului luminozitate. Nu conține parabeni, coloranți și uleiuri minerale. Preț 49 lei / 75ml.

În materie de îngrijire a părului, Yves Rocher lansează programul expert anti-mătreață Soin Vegetale Capillaire, compus din șampon și loțiune tratament cu extract din coajă de rodie. Acțiune triplă: anti-mătreață, purificatoare și de protecție. 
Șamponul tratament va avea prețul de 13,5 lei/ 300 ml. Acesta nu conține silicon și nici parabeni. 
Loțiunea tratament are prețul de 33 lei/150 ml și este un tratament leave-in. Se aplică pe părul umed sau uscat.
Să nu uităm că în sezonul rece și mâinile noastre au de suferit și trebuie să le acordăm atenție. Pe lângă crema hidratantă, putem folosi un exfoliant ori de câte ori simțim nevoia. 
De aceea, de abia aștept uleiul exfoliant Beaute des Mains, care exfoliază pielea cu delicatețe, lăsând mâinile catifelate. 
Îmi imaginez deja că miroase și foarte bine. Prețul va fi de 22 lei/ 75 ml.
Noul parfum Quelques Notes d’Amour îmbină senzualitatea și pasiunea unei întâlniri romantice, este un parfum de excepție, unic și modern.
Apa de parfum Quelques Notes d’Amour: întâlnirea excepțională a trandafirului damascena cu esența lemnoasă de gaiac, asociate cu senzualitatea extractului de smirnă… cred că miroase divin. De abia aștept să îl miros.
Apa de parfum va fi disponibilă în 2 variante: 30 ml (140 lei) sau 50 ml (185 lei). De asemenea, pentru a completa parfumul senzual, apare și gelul de duș parfumat (50 lei/ 200 ml) și laptele parfumat  pentru corp (65 lei/ 200 ml).
Acestea sunt noutățile din această toamnă, marca Yves Rocher. Care sunt produsele care vă tentează? 
Aștept comentariile voastre.

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…