[Review] MAC Fluidline Brow Gelcreme

De când mă știu am avut sprâncene destul de subțiri și nu a trebuit să umblu la ele sau la formă. Îmi mai cresc câteva fire pe lângă, dar asta nu e o problemă. Pe la vreo 12-13 ani am vrut să mă pensez și eu, să am forma exact cum o avea prietena mea. Evident că rezultatul a fost dezastruos, am smuls firele de sus și nu de jos cum ar fi normal. Amintiri….

Pe sprânceana dreaptă am o cicatrice (am avut pierce și după un timp mi s-a rupt pielea). Odată cu cicatricea aceea am rămas și fără sprânceană în zona aceea. Am urmat tratamentul cu uleiul ricin și din fericire mi-au crescut firele la loc. Observ acum că sprânceana din stânga s-a mai rărit, așa că am început să iau măsuri.

Niște sprâncene frumoase, bine definite ne pot schimba puțin, de aceea e bine să le acordăm importanță și să ne facem timp, câteva minute pe zi ca să le definim. Vorbesc despre definirea pe care o putem da cu ajutorul unui produs special de sprâncene.

Astăzi vorbesc despre un nou produs, pe care îl folosesc de puțin timp și îmi place foarte mult.
Dacă înainte foloseam creionul de sprâncene de la alverde, care din păcate nu se mai face (avea textura perfectă!) sau un fard de sprâncene, acum folosesc gelul cremos de la MAC – Fluidline Brow Gelcreme, în nuanța Deep Dark Brunette. Nu este atât de închis precum vă imaginați acum, după ce ați aflat denumirea.

Este un maro închis care poate fi ajustat. Fie îl aplici așa direct și obții o nuanță mai închisă, mai puternică, fie aplici puțin produs pe care îl întinzi apoi bine-bine cu pensula specială. În așa fel se estompează și nu vei avea sprâncenele prea închise.

Fluidline Brow Gelcreme este un produs cremos, cu textură de gel, se aplică foarte ușor și se întinde bine. Singurul minus este faptul că se usucă prea repede și trebuie să îl întinzi rapid, altfel nu mai poți estompa prea mult.
Se găsește în 3 nuanțe: Redhead, Dirty Blonde și Deep Dark Brunette.De ce îmi place acest produs mai mult decât creionul de sprâncene sau fardul? Pentru că Fluidline Brow Gelcreme îmi permite să creez sprânceana, fără a avea un aspect artificial. Le desenez mai ușor și umplu spațiile perfect. Cu creionul sau cu fardul nu aveam rezultatul ăsta.

Rezistă foarte bine, o zi întreagă, fără să își piardă din intensitate, sprâncenele sunt pline și au un aspect natural. Fluidline Brow Gelcreme este un produs waterproof.
Am făcut alegerea corectă, mă bucur că am îndrăznit să încerc ceva nou pentru mine. În plus, Fluidline Brow Gelcreme se poate folosi și ca eyeliner maro.

Dacă v-am făcut curioase sigur vreți să vedeți și despre ce e vorba. Și până ajungeți într-un magazin MAC să îl încercați, vă invit să vedeți pozele de mai jos :

așa arată sprâncenele mele

aplic gelul în jurul sprâncenelor, iar apoi le umplu

Diferența este vizibilă, nu?
Poate că prețul vi se pare un pic mare, dar este un produs care se consumă foarte greu, sunt sigură că cel puțin un an o să îmi ajungă. 
Fie că aveți sprâncene subțiri și vreți să le aveți mai groase și să umpleți golurile sau că vreți să le definiți, vă recomand acest gel cremă. 
Și vă rog eu, nu vă mai tatuați sprâncenele. Recurgeți la această metodă în cazuri extreme, poate că nu mai e nevoie să stați 5 minute în plus în fața oglinzii ca să le aranjați acasă, dar arată oribil, mai ales dacă nu sunt făcute ok. Pigmentul acela se șterge și arată urât după un timp. În ultima săptămână am văzut o grămadă de femei cu sprâncene tatuate și nereușite. Din păcate multe nu țin cont de fizionomia feței și își trag niște sprâncene cum se poartă, evident că nu le avantajează. Dar poate despre asta într-un articol viitor, dacă vă interesează. 
Preț: 92 lei
Brand: MAC
Made in: Canada
Worth it: 10/10
Denumire: Fluidline Brow Gelcremesigna

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…