InstaLife #94

Este de abia ora 7 și afară e beznă. Și frig. Gata, am trecut la ora de iarnă și azi-mâine vor fi și străzile acoperite de zăpadă. Da, știu că în weekend au început ninsorile în anumite zone ale țării, nu vreau să vorbesc despre asta, probabil că tot News Feed-ul de Facebook a fost despre asta. Așa a fost la mine: Facebook sau Instagram, peste tot poze și statusuri despre primii fulgi de nea. La Cluj am avut parte de o vreme superbă, sâmbătă eram în mânecă scurtă.
Ce nu îmi place mie acum este faptul că se întunecă atât de rapid. Am impresia că e târziu și parcă îmi vine să dorm…prea devreme. Mai sunt 2 luni până la Crăciun! Vă vine să credeți? Ah nu…nu vreau să vorbesc despre vreme. Închei aici și vă las să vedeți pozele de săptămâna ce tocmai a trecut. 
Cum să începi altfel săptămâna dacă nu cu un mic dejun delicios? Croissant cu unt de arahide, o farfurie cu banane și prune, o cafea cu lapte și un sirop de cătină. În asta a constat micul meu dejun de lunea trecută. 

Vă spuneam săptămâna trecută că am schimbat locul de muncă și tare mult îmi place, mai ales atmosfera. Fac 10 minute pe jos până la lucru și cum încep de la ora 9, pot să îmi savurez micul dejun  acasă, în liniște.
Spuneam că îmi place atmosfera? Îmi place priveliștea! Nu mă mai satur să mă uit pe geam, relaxare totală. 
Perete din cărămizi la Olivo.
Dacă tot am făcut o schimbare a fost prilej de sărbătoare, am ieșit în oraș, la Olivo, și am mâncat ceva  de care nu mă satur niciodată: platou cu brânzeturi. Delicios.
Așa deci….pozele cu pisici care stau în fund nu sunt trucate, pisicile chiar stau în poziția asta ha ha ha
O astfel de cană v-am mai arătat eu mai demult. Acum o am acasă – “forget love, fall in coffee
Cuteness overload! 
Cum să nu îți apară zâmbetul pe buze când vezi așa ceva? 
Tot săptămâna trecută i-am făcut și lui Isis o bucurie: i-am cumpărat un centru de joacă din care nu o mai scoți. Stă aproape toată ziua cocoțată acolo.  
Într-una din zile am ales creion ADA pe post de ruj și a rezistat perfect vreo 6 ore.
Pregătiri de dimineață
Cu așa priveliște nici nu am cum să mă supăr că plouă și e frig. 
Nu-i așa că ai sta ore-ntregi să o privești? 
Exact așa! :))
Boom shakalaka Friday
Ați văzut ultimul machiaj de pe blog? Îl găsiți aici.

 Olivia Pope style: vin roșu și popcorn…cu caramel.
Produsele mele preferate pentru un păr sănătos! Atât am lăudat masca aia de la Wella Professional – Enrich, încât mă gândesc să scriu un review, să vă spun mai multe! 
Despre masca hidratantă leave-in de la Nashi Argan v-am povestit aici.
Uleiul de cocos îl încălzesc și îl aplic pe păr și îl las să acționeze toată noaptea. Dimineața mă spăl pe păr normal și părul rămâne incredibil de mătăsos. Asta e varianta pentru când ai timp mai mult, altfel și uleiul Moroccan Oil își face treaba imediat.
Sâmbătă e zi de cumpărături pentru casă. A fost atât de plăcut afară încât am optat pentru puloverul cu mânecă scurtă luat de pe Sheinside.
În timp ce feed-ul de pe rețelele de socializare era plin cu poze cu zăpadă, eu stăteam pe balcon cu un ceai cald și o farfurie cu papaya uscată.
 O adevărată nebunie în farfurie: ton în crustă de susan & piure de mazăre
Foarte bun!
“You cannot make everyone happy, you’re not a Nutella jar” :))

 Sper ca săptămâna asta să ne vedem mai des pe blog, am un machiaj nou, tomnatic, un outfit și un concurs.

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…