L’Oreal Collection Exclusive Pure Reds

Sunt sigură că și vouă vă place culoarea roșie, fie că o preferați pe buze sau pe unghii. Eu o prefer pe buze, cu cât mai aprins, cu atât mai bine. Pe unghii arată rău, am încercat să o port de 2 sau de 3 ori și efectiv arată ciudat. Parcă n-aș fi eu.
Pentru noi, cele care suntem în căutarea nuanței de roșu perfectă, L’Oreal a lansat o colecție nouă, în 7 nuanțe de roșu. Atât oje cât și rujuri. Pentru că nu e de ajuns să purtăm o nuanță de roșu, ci trebuie să o găsim pe cea care ni se potrivește, care ne avantajează. L’Oreal a creat pentru fiecare dintre noi o nuanță specială de roșu. Sunt sigură că o să vă găsiți acel roșu la care ați visat.

Pentru ca toate femeile pot indrazni sa poarte toate culorile pe buze, Collection Exclusive ne propune o alta colectie in fiecare an.
Dupa nuante nude, L’Oréal Paris creeaza Pure Reds: 7 nuante de rosu mat menite sa ofere fiecarei femei culoarea care sa ii scoata in evidenta frumusetea.

Toata experienta makeup artistilor a fost folosita pentru a crea aceste culori unice, cu o formula mata exceptionala de o intensitate care iti taie rasuflarea.
Nu va mai feriti de rosu niciodata! Collection Exclusive Pure Reds este ultra feminina la cel mai ridicat nivel de eleganta pentru ca fiecare femeie sa isi gaseasca culoarea care i se potriveste. 


Pure Reds este o colectie de rujuri mate si hidratante. Rujurile contin particule de catifea, pigmenti puri si ulei de jojoba.

Eu am primit Eva’s Red, un ruj într-o nuanță de roșu-cărămiziu, care se vede bine pe buzele mele.  Am primit și oja, un roșu închis, dar pentru că nu port oja roșie, nu am încercat-o și am făcut-o cadou.

Ce pot să vă spun despre ruj este că are o textură fină, cremoasă și rezistă cel puțin 4 ore pe buze. Depinde cât vorbești, dacă mănânci sau bei. Nu este un ruj care să promită rezistență 24h. Nu mă așteptam să reziste mult, de aceea am fost surprinsă să observ că încă mai aveam buzele colorate după 4 ore. Și în tot acest timp le-am simțit hidratate, ca și cum aș fi folosit un balsam de buze.

Dintre toate cele 7 nuanțe, cel mai mult îmi place varianta Blake și cred că îmi voi lua atât rujul, cât și oja, care are o tentă de mov.

 Găsiți colecția Pure Reds deja în magazine: lacurile de unghii la 15 lei și rujurile la prețul de 54,99 lei.

Care dintre ele vă tentează?

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…