InstaLife #96

Lazy Sunday… astăzi a fost una din acele zile în care nu ai chef de nimic, o zi de stat în casă. Și totuși, mă simt de parcă aș fi fost activă toată ziua. Nici la sală nu am ajuns, deși am zis că astăzi merg. Nu am mai fost de mult la sală. De ce nu este o sală de sport peste drum de mine?
Sunt deja la a doua cafea. Mi-am pregătit o cafea cu cremă de lapte, mi-am făcut castane și am aprins lumânarea Frosted Pumpkin de la Yankee Candle, care miroase a toamnă. 
Nu pot să zic că nu am făcut nimic astăzi, am pregătit micul dejun, am mai strâns de prin casă, am spălat vasele, am spălat pisica și m-am apucat de gătit. Am făcut, pentru a doua oară, o ciorbă bună de văcuță. Ah, și spaghete cu somon și sos de smântână. Nimic complicat. Poate că treburile astea m-au epuizat. Sau poate că ziua de ieri s-a resimțit. Ieri am avut o zi plină, am pregătit poze pentru următoarele postări de pe blog, am ieșit la o plimbare în parc (e atât de frumos la Cluj, parcă e primăvară), apoi la cumpărături de casă și când am ajuns într-un final acasă, mi-am dat seama că e ora 3.30 și că trebuie să mă pregătesc pentru întâlnirea anuală a bloggerițelor din Cluj, care începea peste o jumătate de oră, la 4. Despre întâlnire o să vă povestesc separat. 
Look into my eyes…  Isis are momente în care stă la poze, dar uneori nu stă orice i-aș face. Luni am prins-o în toane bune ha ha ha 

Este așa sau nu? 
Când am văzut citatul ăsta într-un restaurant, mi-am adus aminte că trebuie să scriu povestea mea cu dulciurile…sunt aproape 4 luni de când nu mai mănânc dulciuri! 
Superb! Un apus superb deasupra Clujului.
De obicei, seara când ajung acasă, îmi rezerv măcat 40 de minute pentru un serial. Mai am un pic și sunt la zi cu serialul Revenge, singurul la care m-am uitat în ultimul timp. Restul sunt pe pauză. 
Când mă uit la poza asta mi se face poftă de castane (deși tocmai am mâncat), de Cola și de o salată de țelină cu măr și nuci.
De mult visam la parfumul acesta – Insolence de la Guerlain. Mi-a plăcut din prima. De marți am intrat în posesia lui și de atunci îl folosesc zilnic. Va fi noul meu parfum pentru sezonul rece, alături de Calvin Klein Euphoria și Jour d’Hermes de la Hermes.
L-am comandat de pe LeFragrance , un nou magazin online de parfumuri originale. 
“Snacks-uri” delicioase și sănătoase: cartofi dulci prăjiți. Seamănă cu dovleacul copt la gust.
Miercuri dimineață m-am trezit la 5.30 dimineața. Așa că am avut timp destul să mă uit la serial și să savurez un mic dejun compus din fructe – portocală, fruct de cactus și banană. 
Dacă vă întrebați de ce m-am trezit atât de devreme, răspunsul e: Isis. Uneori se trezește la 6.30, când mă trezesc și eu, dar mai are și zile în care se trezește de la 5 – 5.30 și îmi sare și mie somnul.
“Press play, don’t press pause!”  
Vă invit să ascultați melodia aceasta, pe care o ascult aproape non-stop. 
O zi superbă de Noiembrie 
Uitați-vă la poză…în afară de platoul de brânzeturi, miere, paharul de vin și lumânarea parfumată, ce mai vedeți? O pisică! Tot timpul mă trezesc cu Isis în pozele mele de Instagram. Photobomber oficial ha ha ha
Tea Party. În perioada asta mă apucă nebunia cu ceaiuri. Momentan sunt la 2 căni pe zi, o să vină vremea când voi bea câte 5-6. Cu cât mai multe variante, cu atât mai bine.
“Think happy thoughts”
Joi am ieșit cu fetele la vin, la Crush. A devenit oarecum o tradiție, joi e zi de vin cu fetele…din când în când. Bineînțeles că platoul de brânzeturi nu putea lipsi.
 “If they don’t know you personally, don’t take it personal!”
…una din zilele în care Isis nu avea chef de poze.
Friday fun. Chiar, un job de ăsta nu există?:))
Vineri am scris despre Naked 2. Ați citit postarea?
Sweet November Days! Cozonac cu nucă, ciocolată caldă și Frosted Pumpkin de la Yankee Candle. Așa s-a încheiat săptămâna mea de lucru.
Ieri am profitat de timpul frumos și am ieșit în parc la o plimbare.

 .. urmează și un outfit-post zilele astea
Ieri nu m-am întors cu mâna goală de la întâlnirea bloggerițelor, ci cu o grămadă de produse oferite de partenerii evenimentului. Iar Isis…curioasă ca de obicei. 
O să îmi păstrez câteva produse și restul le voi împărți cu voi, printr-un concurs.
Cheers to the weekend!
Delicios: croissante cu unt, umplute cu unt de arahide, o pară dulce și un Cappuccino Vanilla de la Tassimo. Au apărut 2 sortimente noi, ediție limitată: Cappuccino Vanilla și Cappuccino Amaretti.

 Ce să și faci după ce faci baie? Dormi toată ziua. De fiecare dată când îi fac baie, stă supărată toată ziua pe mine și doarme. Chiar și acum. 
It will be a fun night… 

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…