Maini irezistibil de catifelate intr-un minut…

În urmă cu câteva luni vă prezentam pe scurt noutățile de toamnă de la Yves Rocher.

Au ajuns și la mine câteva dintre produse, iar astăzi vreau să vă povestesc puțin despre uleiul exfoliant pentru mâini din gama Beaute des Mains.

Este primul produs de acest gen pe care îl folosesc și îmi place efectul. Așa cum ne exfoliem corpul o dată pe săptămână și ne bucurăm de senzația aceea de piele hidratată,fină, așa ar trebui să facem și cu mâinile, să le acordăm o atenție mai mare. Mai ales pe perioada iernii!

Nu știu cum e la voi, dar la mine, pe perioada iernii, pielea și mâinile sunt foarte uscate și am nevoie de produse speciale, care să mă repare.

Uleiul exfoliant Beaute des Mains exfoliază mâinile cu delicatețe, datorită particulelor sale exfoliante naturale, lăsând pielea foarte fină. În plus, miroase și foarte bine. După ce folosesc acest exfoliant, nici nu mai simt nevoia de a aplica și o cremă. Apropo de cremă de mâini, cea 2in1 (mâini și unghii) cu arnica, tot de la Yves Rocher, e una din cremele mele de mâini preferate. Miroase foarte fain și mâinile rămân hidratate pentru mai mult timp.

Revenind la uleiul exfoliant, trebuie să vă mai spun că e nevoie de puțin produs, astfel încât tubul de 75ml se consumă destul de greu. 

Are o textură de cremă-gel, care se transformă în ulei odată masat pe piele. 

Cum se folosește?
Se aplică o cantitate mică  pe mâinile uscate, se masează ușor, apoi se clătește cu apă călduță. Acest exfoliant îndepărtează celulele moarte, iar mâinile rămân fine și ușor parfumate.

Nu folosesc acest produs o data pe săptămână, ci de fiecare dată când îmi simt mâinile uscate, deshidratate. Și cuticulele arată mai bine de când am început să folosesc acest produs. 

Exfoliantul conține extract de arnică, care protejează pielea și îmbunătățește circuulația. Mai multe despre această plantă  puteți citi aici.
Ingrediente
Particulele exfoliante sunt extrase din căpșune
Preț: 22 lei / 75ml. 
Îl găsiți aici sau în magazinele Yves Rocher. 
Profitați de reducerea de 30% din perioada aceasta. 

Voi cum vă îngrijiți mâinile pe perioada iernii? Ați mai folosit vreun exfoliant de mâini?

Aștept comentariile voastre!

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…