Melkior Love

Povestea mea de dragoste cu Melkior a început în weekend. Mai exact, sâmbătă, la evenimentul pe care l-am așteptat cu nerăbdare – Beauty Bloggers Meeting Cluj. Atunci ne-am cunoscut pentru prima oară.

Sincer, când am văzut plăsuța cu brandul Melkior mi s-au mărit ochii, “în sfârșit am ocazia să încerc ceva de la Melkior” mi-am zis în gând. Un ruj, un tuș liichid și un rimel. Perfect! “Doamne dă să fie o nuanță faină”.  Da, era. O nuanță faină de roșu, de care nu mai aveam. O nuanță de roșu care mi se potrivește.

Următorul produs pe care l-am deschis cu nerăbdare a fost tușul lichid,mi-a atras atenția aplicatorul – părea a fi un tuș bun. Mi-am trasat o linie pe mână, să văd cât de intens este și cum se aplică. Super!

Rimelul – simplu, în ambalaj negru, fără vreo denumire pompoasă. Extra Volume. Atât. Nu eram sigură că vreau să îl deschid “mai am rimelul de la MAC, de la Yves Rocher, cel de la Inglot nici nu l-am început….dacă îl încep pe ăsta, sunt deja prea multe desfăcute”. Ei bine, curiozitatea tot m-a împins să îl deschid, să îi văd periuța. Wow. O periuță mare, deasă, bombată. Diferită de celelalte periuțe care oferă volum maxim.

Trebuie să vă mărturisesc: de mult nu am mai fost atât de entuziasmată de un brand, de niște produse cosmetice. Atât de entuziasmată încât m-am decis să vă și povestesc puțin despre fiecare produs.

De Melkior am mai auzit, dar nu mă gândeam că sunt niște produse atât de bune. Pe site cred că am intrat o singură dată, așa în grabă. Nu m-a atras.

Am intrat acum din nou, să văd ce produse mai există și la ce prețuri să mă aștept.

Nu sunt foarte multe produse în materie de machiaj, dar găsim din fiecare câte ceva: fond de ten, tuș de pleoape, rirmel, ruj, blush etc. Din fiecare câte puțin. Un singur fel de fond de ten, 1, 2 tipuri de ruj și așa mai departe. Și cred că îmi place mai mult așa. Nu-i așa că e cam greu să ne decidem ce vrem atunci când sunt 10-20 de produse dintr-o anumită gamă?

Prețurile mi se par accesibile (30 de lei rimelul, 40 de lei rujul, 80 lei fondul de ten) și deja mi-am făcut o listă cu produsele pe care vreau să le încerc. Fondul de ten se află în top. Și poate că și o ojă. Au o gamă de culori foarte tentantă. Nu știu de ce trăiam cu impresia că produsele sunt mai scumpe.

Povestea brandului Melkior o găsiți aici.

Acum e timpul să vă povestesc despre produsele mele, cele 3 produse de care m-am îndrăgostit în urmă cu câteva zile.
Rimelul Extra Volume are o periuță deasă, mare și oferă volum și definire genelor. Îmi place formula, care nu e foarte lichidă, astfel încât nu lipește genele. Aplic un singur strat pentru un efect discret sau 2-3 straturi pentru un plus de volum. Rezistă întreaga zi și se îndepărtează ușor (atenție, folosesc un demachiant bifazic care elimină machiajul mult mai ușor).

Detalii produs
– Conferă volum
– Separă genele
– Hidratează
– Nu curge
– Rezistă la umiditate chiar dacă nu este o formulă waterproof

Preț: 29.90 lei

Următorul produs care m-a cucerit de cum l-am aplicat, este tușul lichid.

Îmi place aplicatorul. Eu sunt de părere că pensula e cea mai importantă la un tuș și după forma pensulei/aplicatorului trebuie să ne ghidăm atunci când alegem un tuș.
Datorită pensulei se pot trasa atât linii mai groase sau mai subțiri. În plus, parcă alunecă pe pleoapă, trasând linii perfecte. Se usucă desul de rapid și rămâne mat. Este un negru intens, care rezistă întreaga zi. Un alt aspect care îmi place este acela că nu se șterge în cazul în care trebuie să revin cu încă un strat de tuș peste linia deja trasată.

Detalii Produs
– Se usucă rapid, cu aspect mat
– Culoare intensă
– Foarte rezistent la transfer
– Rezistă toata ziua (peste 10 ore)
– Nu se întinde
– Formula este potrivită pentru ochi foarte sensibili (aprobată dermatologic și oftalmologic)

Preț: 39.90 lei

Rujul clasic în nuanța Le Rouge a devenit preferatul meu, după Riri Woo de care trag să nu se termine. Rujul acesta are o textură cremoasă, se aplică foarte frumos și uniform și rezistă câteva ore bune. Buzele rămân hidratate, nu le simt deloc uscate.
Are miros de trandafiri, ceea ce nu îmi place, nu îmi place mirosul de trandafir, mai ales cel din cosmetice.

Detalii Produs
– Ruj cu acoperire mare
– Intens pigmentat
– Aplicare ușoară și omogenă, nu usucă buzele, are un finish satinat-mătăsos, matifiant
– Nu migrează, rezistă în timp
– Ușor de aplicat
– Culoare pură
– Buze perfect definite
– Efect satinat de durată și senzație plăcută imediată

Preț: 39.90 lei

Cam asta e povestea mea cu brandul Melkior. Mă bucur că am avut ocazia să le încerc și cu siguranță îmi voi cumpăra și alte produse. 

Voi ați folosit produse Melkior? Cum vi se par?

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…