Golden Christmas

24 Decembrie – tocmai m-am trezit și am împodobit bradul nostru mic, acompaniată de Isis. Cu o ceașcă de cafea cu lapte pe noptieră, m-am așezat în pat, am deschis laptopul și văd peste tot poze cu brazi, postări despre Crăciun, despre pregătiri, cadouri și așa mai departe. Mai e o zi până la Crăciun. Deși am cumpărat tot ce aveam nevoie, presimt că azi va fi o zi agitată, așa că profit de dimineața aceasta să scriu câteva rânduri pentru voi. Trebuie să îmi fac unghiile și să mă machiez, de fapt trebuie să fac un tutorial. Am pregătit de săptămâna trecută un clip cu un machiaj de Sărbători, dar din păcate nu s-a salvat și azi o iau de la capăt. De data asta, sper să nu uit să îl salvez. 
La Sibiu parcă vine primăvara, atât e de cald…deci No White Christmas anul acesta. Ieri am profitat de vremea aceasta și, printre nebunia cu cumpărăturile, am fost și la plimbare. Prin centru. Și bineînțeles că ne-am oprit și la Mojo, la cafeneaua mea preferată. Am băut un cappuccino cu lavandă și am jucat Rummy. E un loc atât de fain, te simți ca acasă acolo, asta e atmosfera. M-am gândit să vă prezint azi și cafeneaua. Mojo…the place to be, best coffee in town. Dacă sunteți în Sibiu, trebuie să ajungeți și acolo. O să vă placă. 

V-am mai spus că am dezvoltat o pasiune pentru fuste, nu? Fusta aceasta din poze m-a cucerit de cum am văzut-o. O fusta simplă, faină, din piele, care poate fi purtată la diferite evenimente/ținute. Dacă vă place, vă invit să vedeți pozele ce urmează, apoi vă dau mai multe detalii. 
Cu ocazia asta vă invit și la o plimbare pe străzile din Sibiu. 

Tricoul de Sărbători l-am primit în urmă cu ceva timp de la Kiki – găsiți tricourile Kikilou aici. Este primul meu “crop top”, cu burta la vedere ha ha ha. Nu m-am gândit să îl port așa, ci cu un maieu pe dedesubt sau cu o fustă cu talie înaltă, cum e cea pe care am purtat-o ieri. Tot marca Kikilou. Am văzut-o în albumul de poze de pe Facebook, apoi am văzut-o pe Koko cu ea. Îmi plăcea din ce în ce mai mult, așa că nu am stat pe gânduri și am comandat-o. E mai frumoasă decât în poze. Este o piele fină, de calitate și într-o parte are un fermoar auriu. E cea mai faină fustă pe care o am. 

Aștept comentariile voastre!
Ați terminat pregătirile de Crăciun? Ce v-ar plăcea să găsiți sub brad?

Sărbători Fericite!

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…