InstaLife #100

Am ajuns la postarea cu numărul 100, 100 de InstaLife-uri, 100 de săptămâni în care am adunat poze ca mai apoi să vi le arăt și vouă aici, pe blog. Și v-au plăcut. Iar eu m-am bucurat de fiecare dată când am citit comentariile voastre. De fapt, tot timpul mă bucur când văd că cineva își rupe din timp să îmi scrie câte ceva. Cred că pentru orice blogger este foarte important feedback-ul.

Numărul 100 înseamnă și sfârșitul postărilor săptămânale de tip InstaLife. Simt că mă focusez mai mult pe asta, decât pe review-uri, machiaje și alte postări beauty-related. Voi găsi o variantă să postez pozele de pe Instagram și pe blog, să fac o astfel de postare o dată la 2 săptămâni sau o dată pe lună. Încă mă gândesc.
Dacă vă plac atât de mult pozele mele și nu vreți să le ratați, mă puteți urmări pe Instagram: iguanitza. Dacă nu aveți Instagram, îmi puteți vedea pozele și pe pagina de Facebook, aici. De fiecare dată când postez o poză pe Instagram, apare și acolo.

Revin acum la pozele din ultima săptămână, o săptămână bogată. Weekend-ul trecut m-am bucurat de o zi liberă în plus, iar în acest weekend am fost pe drumuri: am plecat vineri seară la Sibiu și sâmbătă dimineața la București, la întâlnirea oficială a bloggerițelor de beauty. Veți vedea astăzi câteva poze, urmând ca în decursul săptămânii să revin cu impresiile de la întâlnire.
Acum vă las cu pozele .

Luni, 1 Decembrie. Cred că a fost cea mai rece zi din an. Niciodată nu a mai fost așa frig încât să înghețe mașina. Plouase toată noaptea, a bătut vântul rece și a fost frig. Acesta e rezultatul. 

Chiar dacă a fost frig, luni am fost la muzeul Brukenthal, la expoziția “Aurul și argintul antic al României”. Mereu m-a atras istoria și îmi place să descopăr lucruri noi pentru mine, să văd cum era altădată.
Dacă sunteți din Sibiu sau aveți drum prin Sibiu, expoziția este până în 18 Ianuarie 2015. Merită să mergeți. 

Curtea muzeului e foarte frumoasă…o locație frumoasă pentru un outfit of the day 🙂

Cine se trezește de dimineață, la DM ajunge. Înainte să merg la serviciu, am dat o fugă până la DM, aveam nevoie de discuri demachiante, iar cele de la ebelin sunt preferatele mele. Ieftine și bune. Mi-am luat și unele mari, pentru față – astfel nu mai consum 3-4 rotunde. Am profitat și de reducerile la produsele Palmer’s și mi-am luat un balsam de buze cu ciocolată și mentă
Întâmplător am trecut și pe la standul Alverde și mi-a sărit în ochi creionul de sprâncene pe care îl căutam de câteva luni bune. Nu știu cum a apărut, de unde, cert este că nu am stat pe gânduri și l-am băgat în coș. Îmi va ajunge cel puțin 1 an de zile. Mi se pare cel mai bun creion de sprâncene.
Și m-am gândit să îi fac și lui Isis o bucurie și i-am luat mâncare de pisici – Dein Bestes, care îi place foarte mult. 

Ăsta e genul de club pe care-l frecventez eu ha ha ha

Pisică sălbatică :))
Nu îi place deloc să o iau la poze, are momente în care stă (când doarme ha ha ha) și momente în care apare așa, terorizată.  

“Don’t be afraid of being different, be affraid of being the same as everyone else”

Joi seară am fost la salonul Boudoir Prive să mă tund. Aveam prea mult păr și parcă nu mai avea nicio formă. 
Îmi place foarte mult decorul de acolo. 

Apoi, după ce am ajuns acasă, mi-am împrospătat culoarea la păr și m-am uitat la The Good Wife

Bucuria de la birou. Vineri a venit Moș Nicolae la noi, la birou iar dimineața când am ajuns am găsit un bol plin de ciocolată Bucuria, cea mai bună. Dacă vă întrebați dacă am păcătuit…vă spun că nu, m-am uitat doar la ele, dar nu am mâncat niciuna.

Yankee Candle. V-am mai spus că sunt înnebunită după Yankee Candle. În fiecare dimineață se simte mirosul unei lumânări, în timp ce mă pregătesc de serviciu.
Citiți aici cum mi-am petrecut dimineața de vineri. 

Isis: “Da’ mai termină femeie cu pozele astea odată!” ha ha ha

Exact așa – mereu încerc să văd părțile bune ale unui lucru/ om.  

Cadou de Moș Nicolae 🙂

…am primit steluța din colecția de Crăciun 

În drum spre #DBBM3.  
Machiajul pe care îl aveam în minte cu o zi înainte s-a schimbat puțin, tocmai din cauza faptului că mi-am uitat tușul la Cluj. Mereu uit câte ceva…

Selfie-time with these 2 beauties: Anda & Special Koko

După evenimentul de sâmbătă, am dat o fugă până la Afi, unde ne-am întâlnit cu Denisa . Ea este prima bloggeriță de fashion pe care am urmărit-o și îmi este tare dragă. 

Selfie-time with Denisa <3 p=””>

Seara târziu, când am ajuns acasă, am scos toate lucrurile primite și am rămas surprinsă..sunt foarte multe.
Duminică dimineață, înainte să plec la Sibiu, m-am mai întâlnit puțin cu fetele: Anda, Ioana & Koko.
De abia aștept să ajung data viitoare la București, să stăm mai mult împreună. 

Cam atât pe astăzi, urmează să ne vedem pe blog cu postări noi, cu impresii de la eveniment, cu o scurtă prezentare a unui brand nou din România, cu produse ce se vor lansa la anul pe piață și așa mai departe. Plănuiesc să fiu mai activă pe blog, să vă ofer diferite informații, să vă povestesc despre produsele cosmetice încercate și așa mai departe.

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…