[Review] elf Eyelid Primer

Consider că este foarte important să folosim și un primer/o bază de fard atunci când ne machiem. De ce? În primul rând, pentru că machiajul rezistă mult mai mult, nu se întinde și nu se strânge în pliul ochilor. În al doilea rând, culorile devin mai intense odată aplicate peste o bază.

De când am descoperit că există un asemenea produs, nici nu îmi mai pot imagina cum e să nu aplici o bază înainte de a aplica fardul.

Despre primer-ul de la elf am tot citit și auzit numai lucruri de bine, dar nu l-am încercat…până acum. Nu îmi plac cumpărăturile online și am evitat să dau o comandă pentru acesta. Asta până acum 2-3 săptămâni, când am profitat de reducerea de 30% de la elf și, pe lângă cele 2 pensule și creionul iluminator, mi-am luat și faimosul primer.

Nu știu de ce, aveam impresia că e un pic mai mare. Mi se pare că e puțin produs, Bine, la prețul acesta cum să ai pretenții? Totuși, se pare că aparențele înșală și e destul produs în tub. Îl folosesc de când îl am, zilnic, și nu dă semne că ar fi pe terminate.

Acest primer vine într-un ambalaj specific luciurilor de buze, cu aplicator cu burete, care simplifică procesul de aplicare – dacă îl folosești doar tu, pui produsul direct pe pleoapă și îl întinzi cu o pensulă sau cu degetele.

Primer-ul se găsește în 4 nuanțe: Sheer, Champagne, Pearl și Golden. Eu am ales varianta clasică Sheer, care pare bej. Odată aplicat și întins pe pleoape devine incolor.

Nu degeaba este un best seller  – are un preț mic și este eficient: fardul nu se întinde și nici nu se adună în pliuri.

Ingrediente: Cyclopentasiloxane, Octyl Palmitate, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone, Kaolin, Triacontanyl PVP, Propylene Carbonate, Titanium Dioxide, Barium Sulfate , Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Mica (CI 77019).

Dacă nu l-ați încercat până acum, vi-l recomand, este un produs ieftin și bun.
Îl găsiți aici.

Notă: 10/10

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…