In The Nude – w7 palette

V-am spus că anul acesta vreau să mă concentrez pe review-uri, să vă povestesc despre produsele pe care le folosesc și mă țin de promisiune. Astăzi vreau să vă prezint paleta de farduri In The Nude de la w7, o paletă pe care o am de câteva luni și care îmi place. Se aseamănă cu faimoasa paleta Naked, de la Urban Decay (review).

It’s time to start the year fresh, with a new review. I keep my promises, so here I am, writing about one of my favourite eyeshadow palettes – In The Nude from W7, dupe after the famous Naked from Urban Decay. I will give you some details about it and tell you if it’s worth it or not. Just keep reading.

După cum puteți vedea, paleta este ca și cea de la Urban Decay. Această variantă cred că este făcută după Naked 3. In The Nude are 12 farduri, atât sidefate, cât și mate, și o pensulă cu 2 capete – pensulă sintetică și un burețel.


As you can see, this palette is just like the one from Urban Decay. I think that this one is dupe after Naked 3. In The Nude has 12 eyeshadows (shimmery & matte) and a brush. 

Sunt 12 nuanțe, de la cele mai deschise, la cele închise, astfel încât se pot crea atât machiaje de zi, cât și mai puternice, de seară. În plus, fiecare nuanță are și un nume.


The colors begin from light to dark, so that you can create a natural day look or a night look. Each shade has its own name.

Având un preț destul de mic, nu mă așteptam la mare lucru. Credeam că fardurile sunt mai prăfoase și că se aplică greu, dar nu e așa. Din contră, fardurile sunt destul de pigmentate, se iau ușor pe pensulă și se aplică bine. Nu sunt la fel de moi ca cele de la Urban Decay, dar sunt mulțumită. 

Given the fact that it is a cheap eyeshadow palette, I thought that the eyeshadows are not that good. I thought that they are harsh and difficult to apply, but I was wrong. The eyeshadows are quite pigmented and are easy to apply. They aren’t so smooth like the Urban Decay eyeshadows, but I am satisfied.

În concluzie, paleta de la W7 este o alternativă bună dacă nu sunteți dispuse să scoateți din buzunar 250 de lei pentru Urban Decay. W7 a scos mai multe palete de 12 culori – nuanțe neutre și nuanțe închise.
Prețul unei astfel de palete este în jur de 50 de lei și o găsiți online pe Cosmetic Style – aici.


In conclusion, the eyeshadow palette from W7 is worth it, it is a cheap alternative to Urban Decay’s Naked palette, which costs around 50€. This one is 10€ and it’s pretty good for a drugstore eyeshadow palette. 

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…