Makeup Trends 2015

Acum, la început de an, m-am gândit să vă povestesc pe scurt despre trendurile în materie de machiaj. Poate că unele dintre voi purtați deja moda, iar altele vă veți inspira din ea. Oricum ar fi, țineți minte că nu trebuie să purtați ceva doar pentru că e la modă. Important este să vă simțiți voi bine și, dacă tot vreți să adoptați noutățile, să fiți atente să vi se și potrivească.

Ce se poartă anul acesta?
Ochii conturați, definiți – iar pentru asta este nevoie de un eyeliner negru, intens. Puneți-vă ochii în evidență, creați acea linie perfectă care să vă definească privirea. Despre tipurile de eyeliner puteți afla de aici.

sursa

Dacă iubiți culorile, sigur o să vă bucurați de această veste – pentru că se poartă culorile îndrăznețe! Așa că o pată de culoare nu strică. Găsiți culorile care vi se potrivesc și jucați-vă cu ele.

sursa

De anul trecut sunt la modă sprâncenele naturale, groase, a la Cara Delevingne. Anul acesta se poartă sprâncenele naturale, maro. În funcție de fizionomia feței puteți să vă formați sprâncenele. Nu tuturor le stă bine cu sprâncene groase.

Fiți îndrăznețe, purtați culori puternice pe buze. Sigur există și nuanța perfectă de roșu pentru voi. Dacă nu vă place roșu, puteți opta pentru o nuanță de prună sau vișinie. Experimentați, cereți păreri și purtați rujul acela. L’Oreal a scos o colecție frumoasă de rujuri în nuanțe de roșu.

sursa
Movul se poartă și anul acesta – purple haze is in. Așa că – haine, machiaj, păr, unghii…dacă vreți să urmați trendul, trebuie să purtați această culoare. 
sursa
Machiajul smoky va fi mereu la modă! Și anul acesta se poartă machiajul fumuriu – aveți grijă doar să îl adaptați în funcție de forma ochilor și de momentul zilei. Machiajul smoky se potrivește ochilor mari. 
sursa
La polul opus se află machiajul natural – așa că dacă nu obișnuiți să vă machiați, nici nu trebuie să vă faceți griji că nu veți fi în pas cu moda. Un BB Cream, puțin rimel și un balsam de buze colorat sau un gloss de buze ar trebui să fie de ajuns. Și poate puțin blush. 
sursa
În ceea ce privește unghiile, e timpul să lăsăm rozul pastelat deoparte și să adăugăm câteva lacuri deschise, albicioase. Dar dacă vreți totuși să aveți unghii care să iasă în evidență, atunci puteți opta pentru glitter, ojă aurie,, nuanțe metalice, bordeaux sau..puteți să vă puneți imaginația în funcțiune și să creați modele interesante (splatter nails, tehnica burețelului, water marble etc.) 
sursa
Care este trendul care vi se potrivește? 

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…