[Review] Kiko Double Touch Lipstick

Dacă mă urmăriți și pe Youtube și ați văzut și clipul despre Favoritele lunii Ianuarie, atunci știți că astăzi vă prezint unul din rujurile mele preferate, super rezistent – Double Touch de la Kiko, în nuanța 111 Fire Red, pe care îl iubesc.
Despre rujuri ultra-rezistente v-am mai povestit. Printre preferatele mele se află Lip Stain-ul de la Sephora și Velvetine de la Lime Crime. Acelea sunt rujuri rezistente mate. Double Touch de la Kiko este mai glossy datorită top coat-ului. 
Am auzit că rezistă o zi întreagă, de dimineață până seară…dar până nu l-am încercat, nu am crezut. Așa că l-am rugat pe R. să mi-l ia din Italia, în urmă cu câteva luni. Eram curioasă în privința acestui ruj, eram curioasă dacă va rezista o zi întreagă și, foarte important, dacă usucă buzele
Nu aveam așteptări mari, pentru că am mai încercat astfel de rujuri cu două capete și ba se strângeau, ba uscau buzele excesiv. 
Am ales o nuanță de roșu intens, pentru că am trecut de la buze roz pitzi-pink la buze roșii. Mă așteptam să fie o nuanță aprinsă, intensă. Este nevoie de 2 straturi de culoare pentru a obține intensitatea aceea. Dacă aplici doar rujul buzele rămân lipicioase și nu e o senzație plăcută să vorbești și să ai impresia că ți se lipesc buzele la fiecare cuvând. După ce aplic și glossul protector se schimbă povestea. Buzele devin lucioase și nici nu mai simt că am rujul pe buze. Senzația de lipicios dispare. 
Ok…am aplicat 2 straturi de culoare, pentru intensitate și un strat de gloss… în câteva ore nu o să mai am nimic pe buze. Dar e faină culoarea. Nimic mai fals. Mânânci, bei, vorbești, râzi și rujul tot acolo este. Intact. Buzele nu sunt uscate, deși gloss-ul dispare pe parcursul zilei. Wow! Bineînțeles, glossul se poate aplica ori de câte ori vrei, dacă vrei luciu, dar dacă nu îl re-aplici, nu crapă rujul pe buze.
Rujul acesta e fantastic, nu se strânge în colțurile gurii sau în ridurile fine și nu se transferă pe dinți! Așa că nu am nicio grijă. Îl aplic dimineața și nu mai am treabă toată ziua, nu îmi mai fac griji că s-a șters culoarea și mi-a rămas doar conturul sau că a crăpat pe interior și se vede urât. Nici măcar când/după ce mănânc în oraș.

Ce îți poți dori mai mult de la un ruj? O gamă largă de culori, ca să alegi nuanța potrivită….și un preț bun, bineînțeles. Nu trebuie să vă faceți griji în această privință – există 16 nuanțe disponibile, așa că aveți de unde alege iar prețul unui astfel de ruj e 7€. Și vă spun și de unde îl puteți cumpăra, dacă sunteți din România sau din altă parte în care nu se găsesc magazinele Kiko. 
Puteți comanda direct de pe site-ul oficial  – la o comandă până în 49€ transportul costă 8.9€ și dacă aveți o comandă mai mare de 49€, mai plătiți 2€ pentru transport. Sau puteți să comandați de pe pagina de Facebook din România și plătiți 10 lei transportul, indiferent de valoarea comenzii. 
Este un ruj care merită toți banii și vi-l recomand. 

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…