[Review] L’Oreal Miss Manga mascara

Miss Manga…sunt sigură că ați auzit deja de această mascara. Nu ai cum, la ce valuri a făcut lansarea acestei mascara de la L’Oreal. Eu o așteptam de mult, eram curioasă dacă chiar va avea acel efect care să deschidă privirea. Au fost concursuri, reclame peste reclame…. o strategie foarte bună de marketing, nu îmi amintesc când s-a mai făcut atât tam tam în jurul unui produs nou lansat.

De obicei, când se promovează ceva atât de intens, nu mai sunt atât de interesată de produsul respectiv. Cum a fost și cu nebunia filmului 50 Shades of Grey – am citit cărțile și de abia așteptam să apară filmul. Atâtea statusuri și știri despre film au fost, încât nici în ziua de azi nu l-am văzut. Și va mai trece o perioadă bună de timp până îl voi vedea.
Dar nu despre asta e vorba acum, ci despre faimosul rimel Miss Manga despre care vă povestesc astăzi. Săptămâna trecută l-am găsit la promoție în DM (26 lei în loc de 45 lei) și nu am stat pe gânduri, mai ales că aveam nevoie de un rimel nou.

Recunosc că pe lângă toată reclama asta, m-a atras și ambalajul, dar și periuța mi s-a părut interesantă. L-am încercat și…. nu am fost impresionată. De fapt, nici nu știam ce așteptări să am. Pe aia cu “efect de gene false” oricum nu o cred, nu există așa ceva. Fiind un rimel pentru volum, mă așteptam ca genele mele să devină dense și definite de la primul strat.
Datorită periuței conice pot să îmbrac fiecare geană – de la colțul interior la colțul exterior – într-un strat negru de rimel. Genele se alungesc vizibil de la primul strat, dar mi se pare că sunt și lipite la bază. Să fie ăsta efectul manga? De fapt, dacă ne uităm la vizualul produsului, cam așa arată și genele modelului. 
fără mascara
stânga – 1x strat mascara
stânga – 2x straturi mascara, dreapta 1x strat mascara
2x straturi mascara

Consistența este mai lichidă și sunt convinsă că după ce se va mai usca puțin, nu se vor mai lipi genele. De aproape se observă că genele nu sunt definite perfect, însă de la depărtare arată mai bine.

Îmi place faptul că rezistă o zi întreagă, fără să curgă sau să se fărâmițeze. Se îndepărtează ușor cu un demachiant normal, fără să fie nevoie să insist.

 Descriere oficială: 

Descoperă cea mai recentă inovație de la L’Oréal Paris, mascara Miss Manga! Periuța sa conică, flexibilă 360, îti oferă de 15X ori mai mult volum pentru un look spectaculos.Genele superioare capătă mega volum și intensitate, iar cele inferioare curburi excepționale.
Inovația look-ului Manga:
– periuța conică, flexibilă 360° îmbracă fiecare geană într-un negru intens și creează un volum incredibil
– sferele de colagen au putere de alungire si redau genelor un impact cu 15 ori mai mare*. 
– textura fluidă, generoasă, de un negru extrem de intens
– o trilogie de polimeri care oferă rezistență extremă
*Test instrumental, volum 3D

Nu spun că nu își merită banii, dar dacă aveți așteptări mari și gene mici…poate că veți fi dezamăgite. Nu oferă acel volum incredibil genelor, dar le definește și le alungește vizibil.
Eu am încercat să aplic un alt strat de mascara, cu o periuță mai deasă și mare (MAC Opulash) iar efectul a fost surprinzător – genele au căpătat mai mult volum și efectul a fost mult mai fain.

Găsiți Miss Manga în 2 variante – Miss Manga Black Angel (pe care o am eu) de un negru intens sau Miss Manga simplu, pentru un look mai cuminte.

Ce părere aveți? V-a stârnit interesul?

*Acest produs poate avea un alt efect pe genele voastre, vă rog să țineți cont că aceasta este părerea mea bazată pe experiența avută cu acest rimel. Suntem diferiți, produsele acționează/arată diferit în funcție de fiecare dintre noi. 

 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…