[Review] NIVEA Lip Butter

A apărut de mai bine de un an în magazine, îl folosesc aproape zilnic, l-am mai menționat prin postările mele, dar nu v-am povestit pe larg despre acest produs de buze…untul de buze de la NIVEA.
Dacă vă confruntați cu buze uscate sau crăpate, care au nevoie de hidratare, atunci sigur o să vă intereseze și acest produs. 

Recunosc, nu îmi plac produsele în borcan sau în cutii, îmi plac ambalajele practice. Untul de buze de la NIVEA vine într-o cutiuță de 19ml, dar asta nu m-a împiedicat să îl încerc. 
Eu am buzele uscate și mereu trebuie să aplic un strat subțire de balsam de buze sau un produs care să le hidrateze. Dacă ziua foloseam un balsam de buze aromat, seara, înainte de culcare, foloseam crema de gălbenele. 
Când am încercat prima dată untul de buze de la Nivea știam că nu voi mai avea nevoie așa des de balsamul de buze pe care îl aplicam de-a lungul zilei. De ce? Pentru că, fiind un unt de buze, are consistența mai groasă, hidratează mult mai bine și senzația de hidratare se simte mai mult timp. Buzele rămân moi. 
Având o consistență onctuoasă, acest produs nu se absoarbe în buze, ci rămâne o peliculă albicioasă pe buze. Pe mine nu mă deranjează acest lucru. Dacă aplic o cantitate mai mică, pelicula aceea nici nu se observă. 
Nivea Lip Butter se găsește în 3 variante: Original, Raspberry Rose și Vanilla&Macadamia. Am folosit 2 dintre acestea – pe cel cu vanilie, care este dulceag și pe cel cu zmeură…care miroase incredibil. 
Descriere oficială:
Formula delicată cu Hydra IQ conține unt de shea și ulei de migdale pentru o hidratare intensă și îngrijire de lungă durată.
  • Îngrijește buzele uscate și crăpate 
  • Buzele rămân senzațional de moi și catifelate 
  • Oferă buzelor un luciu discret
Ingrediente:

Consider că este unul din cele mai bune produse de îngrijire a buzelor, este foarte eficient (în special în sezonul rece) și vi-l recomand. Hidratarea buzelor face parte din ritualul meu zilnic de îngrijire. 
Se găsește în magazinele de specialitate și în hypermarket-uri la prețul de 13 lei. 

  • Care este produsul vostru de îngrijire a buzelor? 
  • Ați încercat untul de buze de la NIVEA?

 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…