Color Riche – mai mult decat un ruj…o legenda!

Dacă vă place rujul Color Riche de la L’Oreal, am vești bune: Color Riche a împlinit 30 de ani și cu ocazia aceasta s-au lansat 21 de nuanțe speciale. 
Chiar în momentul acesta port un Color Riche, nuanța Natasha’s Pure Red din colecția de toamnă Pure Reds, despre care v-am povestit aici.

Color Riche este rujul emblematic, rujul tuturor femeilor. 
Color Riche a fost alături de femei în toate momentele importante din viața lor.
Obsedat de culoare…Color Riche a creat o gamă de nuanțe fără rival. 
O formulă excepțională, un parfum de neuitat într-un etui auriu elegant.
Roșu pasional, carmin profund, mov incandescent, roz intens, mandarină zemoasă.
Cu ocazia celei de-a 30a aniversări, rujul Color Riche își celebrează culorile emblematice creând 21 de nuanțe speciale.


Cred că este imposibil să nu găsești acum nuanța care ți se potrivește perfect.
Am avut de-a lungul anilor câteva rujuri de la L’Oreal, dar varianta aceasta mi se pare cea mai bună pentru mine. Odată cu formula îmbunătățită parcă a crescut și rezistența. Rujul pe care îl am acum pe buze l-am aplicat azi dimineață pe la 10. E ora 14 acum și a rămas intact, chiar dacă s-a mai luat pe pahar/cană. 
Mi se pare foarte pigmentat. Mirosul? Inconfundabil. Recunosc mirosul acestui ruj imediat. Îl știu de foarte mulți ani. Are un miros ușor pudrat și parcă miroase puțin a trandafir. 

Mai mult decât o formulă… Pigmenții bogați oferă o intensitate de 2x mai mare a culorii iar extractul de argan, lotus și camelie oferă hidratare buzelor.
Rujul Color Riche este cremos, pigmentat și hidratant. 
Mie îmi plac rujurile mate, tocmai din cauză că rezistă mult mai mult pe buze, dar în gama Color Riche se găsesc atât rujuri glossy, mate sau lacuri
Dintre cele 21 de nuanțe noi menționez Oud Obsession care mi-a atras atenția.
 De abia aștept să îl văd în magazine. 
Dar asta nu e tot, L’Oreal a lansat 5 nuanțe noi de lacuri de unghii, iar Cliche Mania cred că va ajunge în colecția mea.
…și poate și Plance Vendome
Vor fi disponibile și 6 nuanțe noi de creioane de buze. 

 Știați că la fiecare 2 secunde, undeva în lume, o femeie cumpără un Color Riche?

Prețuri:
ruj Color Riche – 54.99 lei
creion contur – 24.99 lei
lac de unghii Les Vernis – 15.99 lei

 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…