Povestea Dove despre frumusete si ingrijire

De cele mai multe ori, când mă gândesc la Dove mă gândesc la înghețata Dove de pe vremuri, care era preferata mea când eram mică. 

Apoi mă gândesc la săpunul Dove, sunt sigură că l-ați văzut în magazine și probabil că a ajuns și în baia voastră. 
În urmă cu câteva săptămâni primeam un colet de la Dove în care aveam să descopăr o cutie mare în care era pus un săpun Dove Original, de parcă ar fi fost o bijuterie. De fapt, este o bijuterie pentru pielea noastră…pentru că nu este un săpun obișnuit. Este un săpun cremos, hidratant, care lasă pielea catifelată și ușor parfumată. 
Recunosc însă că nu sunt adepta săpunurilor solide, ci prefer gelul de duș. Am în baie vreo 5 geluri de duș, printre care și Dove, varianta cu prune și flori de cireș care încă nu a apărut la noi. Însă, din când în când renunț la gelul de duș în favoarea unui săpun hidratant, precum cel de la Dove. Preferatul meu este Fresh Touch cu castravete și ceai verde. De cum îi simt aroma parcă mi se schimbă și starea de spirit.

Săpunul Dove este potrivit și pentru curățarea feței. Știu că nu este indicat să folosim săpun obișnuit pentru curățarea feței, dar acesta nu este un săpun obișnuit, nu usucă fața, are pH neutru și este potrivit tuturor tipurilor de piele.

Descoperă ritualul zilnic de frumusețe pentru pielea ta

Dove crede că orice femeie are dreptul la frumusețe și fericire. O femeie este mai frumoasă când se îngrijește și are încredere în ea. Ritualul zilnic de îngrijire începe printr-un act de frumusețe simplu, ușor accesibil, dar care face diferența – curățarea pielii. Cu săpunul-cremă Dove te poți bucura de o piele fină, catifelată și mai frumoasă.

Dove este singurul săpun-cremă cu 1/4 cremă hidratantă care nu usucă pielea așa cum o fac săpunurile obișnuite, fiind potrivit pentru toate tipurile de piele, atât pentru corp, cât și pentru față. Având o formulă delicată și un pH neutru, Dove curăță delicat pielea și menține bariera naturală de protecţie a pielii în stare optimă, protejând-o astfel împotriva deshidratării.

Bucură-te de ritualul zilnic de frumusețe pentru pielea ta, alegând variantele de săpun-cremă preferate din cele opt existente, disponibile acum în noi ambalaje, mai elegante: 
Beauty Cream Bar, Coconut Milk, Go Fresh Restore, Pure & Sensitive, Gentle Exfoliating, Go Fresh Fresh Touch, Shea Butter, Silk Cream Oil.

Descoperă frumusețea cu săpunul-cremă Dove!

Ca orice produs cunoscut și în spatele acestui săpun stă o poveste, pe care vă invit să o descoperiți în rândurile de mai jos:
“Primul produs Dove a apărut pe piața din SUA în 1957. Istoria săpunului Dove începe în al Doilea Război Mondial, când în spitalele de campanie se folosea un săpun delicat care putea fi folosit inclusiv pe pielea afectată de răni, fără a provoca senzația de arsură. Formula medicală a acestui săpun a fost preluată și îmbunătățită de experții Dove care au creat un sapun destinat consumului întregii familii.
Săpunul-cremă Dove promite femeilor că nu le va usca pielea, așa cum fac săpunurile obișnuite. Acest lucru a fost confirmat de femei din toată lumea, astfel încât Dove a trecut testul. 
Așa a început Dove să fie perceput ca o marcă onestă care face exact ceea ce promite și s-a conturat relația de încredere profundă dintre Dove și consumatoarele sale.

Ulterior, Dove s-a lansat și pe alte piețe, iar de la mijlocul anilor 1990 s-a extins și în alte categorii de produse, lansând gelul de duș hidratant. Acum Dove este prezent în peste 87 de tari, iar portofoliul său cuprinde produse de îngrijire personală (săpun-cremă, geluri de duș, creme, loțiuni, geluri) și a părului (șampoane și tratamente pentru par), deodorante.

Dove în România

Brandul Dove s-a lansat pe piața românească în 1997 cu produsul care este, și astăzi “inima mărcii”: săpunul-cremă care curăță delicat pielea și o hidratează, menținând pH-ul și bariera naturală a pielii împotriva deshidratării. Prin produsele sale, Dove a promovat în Romania același îndemn la îngrijire adresat femeilor, ca modalitate de afirmare a frumuseții lor.

Portofoliul Dove s-a extins în decursul anilor următori prin diversificarea produselor. În prezent, brandul cuprinde trei categorii: produse pentru îngrijirea pielii, produse pentru îngrijirea părului și deodorante.

O femeie este mai frumoasă când se îngrijește și are încredere în ea. Dove crede că absolut fiecare centimetru al corpului nostru, din cap pâna în picioare, merită mai puțină critică și mai multă iubire. Frumusețea adevarată începe cu o piele sănătoasă și catifelataă și un păr minunat, pe care orice femeie le poate avea printr-un ritual de îngrijire zilnică. Dove încurajează femeile să fie încrezătoare, să își aleagă produsele de îngrijire potrivite, ce le vor ghida spre descoperirea frumuseții lor adevarate.”

Care este produsul vostru Dove preferat? 

 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…