[Review] Estee Lauder Double Wear Stay in Place

Sunt sigură că ați auzit/ citit păreri despre fondul de ten Double Wear Stay in Place de la Estee Lauder iar astăzi veți afla și părerea mea despre acest fond de ten. De mult îmi doream să îl încerc, mai ales că era atât de lăudat – e cel mai bun fond de ten, cel mai rezistent fond de ten.
Așa că la începutul lunii ianuarie mi-am făcut drum în Sephora și l-am cumpărat – nuanța 2N1 Desert Beige.

Este un fond de ten potrivit persoanelor cu tenul mixt-gras, menține tenul mat întreaga zi și are o acoperire mare. Și este rezistent la transfer. Părerile sunt împărțite – am citit că încarcă tenul și are efect de mască sau că arată natural. Cum e?

Când l-am folosit prima dată, mă așteptam să aibă o consistență groasă, să se întindă greu pe ten și să încarce tenul. Double Wear Stay in Place are o consistență lichidă-cremoasă, se întinde ușor și uniform pe ten și, deși are o acoperire mare, nu mi se pare că încarcă tenul. Oh….și miroase atât de bine, are un miros dulceag-fructat incredibil.

Unde este efectul de mască? Din cauză că nu are pompiță, e un pic mai dificil să controlezi cantitatea care iese din sticluță. Și așa am și simțit efectul acela. O dată am pus mai mult decât în mod normal și m-am trezit cu o mască pe față. De la depărtare se vedea cât de cât ok, dar când mă apropiam de oglindă se vedea clar că tenul este foarte încărcat și că am scapat o cantitate mai mare de fond de ten. Este important să aplici o cantitate mică de fond de ten, atunci și aspectul va fi natural.

În urmă cu câteva zile mi-au scris câteva fete pe pagina de Facebook că au avut probleme de la acest fond de ten – s-au umplut de imperfecțiuni pe față. Eu nu am sesizat problema asta…până acum câteva zile când am făcut un experiment. De când am primit Triple the Solution BB Cream de la Lioele (review) nu am mai folosit fond de ten. Foloseam Double Wear din când în când. 
În ultima săptămână însă am folosit Double Wear zilnic. Consecințele? Tenul meu curat s-a umplut de comedoane! M-am trezit într-o dimineață și când m-am uitat în oglindă parcă nu-mi venea să cred: obrazul drept era plin de puncte. Bineînțeles că am ajuns la concluzia că au apărut din cauza fondului de ten pe care l-am folosit zilnic. Am mai trecut prin asta cu NYX HD Studio Photogenic.
Nici nu e de mirare. Fiind un fond de ten cu o acoperire mare care controlează sebumul, blochează porii și astfel se produc acele puncte inestetice. 

Părerea mea este că nu este un fond de ten de folosit zilnic, l-aș recomanda la ocazii, evenimente sau serile în oraș, când vrem să avem tenul perfect. Pentru uzul zilnic aș merge pe un fond de ten mai lichid, cu acoperire mai mică, dar care să nu provoace probleme.

Demo:
fără machiaj

Double Wear Stay in Place

 În ultimele zile am folosit doar BB Cream sau CC Cream și tenul meu și-a revenit. Altceva nu am schimbat în rutina mea de îngrijire.

Îmi place și nu îmi place acest fond de ten. Ar fi fost perfect dacă nu provoca imperfecțiunile alea. Sincer, aveam alte așteptări de la acesta.  Am avut și Colorstay de la Revlon (care este comparat cu acesta – review aici) însă nu am avut probleme de la el.
Între timp am rezolvat și problema sticluței fără pompă și i-am atașat o pompiță de la MAC (costă 20 de lei și se potrivește perfect). Așa pot să controlez mai bine cantitatea de fond de ten care iese din sticluță.
Double Wear Stay in Place este disponibil în 12 nuanțe, vine într-un recipient de 30 ml și costă 205 lei.

Aștept părerile voastre – l-ați încercat? Ați vrea să îl încercați? 

*Acest produs poate avea un alt efect pe pielea voastră, vă rog să țineți cont că aceasta este părerea mea bazată pe experiența avută cu acest fond de ten. Suntem diferiți, produsele acționează/arată diferit în funcție de fiecare dintre noi și în funcție de tipul de ten.
 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…