[Review] Sephora Waterproof eye makeup remover / the makeup eraser

Înainte să descopăr demachiantul bifazic de la Nivea, îl foloseam pe cel de la Sephora care mi se părea genial. După 11 sticluțe de Nivea consumate, am cumpărat din nou acest demachiant, despre care vă povestesc acum.

Chiar dacă nu folosesc mascara waterproof, tot am probleme cu îndepărtarea machiajului din zona ochilor. Am nevoie de un demachiant eficient, care să îmi dezbrace genele, să îndepărteze tușul și creionul dermatograf care parcă se imprimă în piele.

De aceea folosesc demachiante bifazice, pe bază de ulei, cum este și acesta.
Chiar dacă este pe bază de ulei, nu rămâne nicio peliculă grasă în jurul ochilor.

Un alt lucru important este că nu irită zona ochilor, este un demachiant eficient și delicat.
Se găsește în 2 3 variante: 200 ml125 ml și 50 ml. Îmi plac produsele mini pentru că astfel ai posibilitatea să încerci produsul, să vezi dacă ți se potrivește. Ar fi fain să găsim produse în variante mini de la mai multe branduri.

Am acest demachiant de vreo 3 săptămâni și, după cum se poate vedea în poze, s-a consumat foarte puțin. Asta pentru că este nevoie de o cantitate mică pentru a îndepărta complet machiajul ochilor. O sticluță de 125 ml îmi ajunge vreo 3-4 luni, în condițiile în care folosesc demachiantul acesta zilnic.

Sticluța din plastic tare are un orificiu mic prin care curge o cantitate suficientă de produs, astfel încât nu există riscul să curgă prea mult și să faci risipă. 
Dacă tot am menționat demachiantul de la Nivea, pot să fac și o comparație între cele două: ambele mi se par la fel de eficiente, unul are mai multe ingrediente decât celălalt, cantitatea este aceeași, iar prețul diferă. 
Este o diferență de preț destul de mare între cele două – pe acesta de la Sephora îl găsim la prețul de 36 de lei, pe când cel de la Nivea costă 14 lei. În plus, cel de la Nivea se găsește mai ușor, fiind disponibil și în hypermarket-uri, pe când cel de la Sephora se găsește…în Sephora, evident, magazin care nu este prezent în toate orașele din țară. 
Ingrediente:

După ce voi termina sticluța aceasta, voi continua cu Nivea Double Effect Makeup Remover, care mi se pare cel mai bun demachiant de ochi.
Pe acesta de la Sephora l-aș lua cu mine în vacanță – varianta mini de 50 ml.


Aștept comentariile voastre. Care este cel mai bun demachiant de ochi încercat până acum? 

 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…