Concurs: CND Easter Nail Polish hunt! [inchis]

Săptămâna trecută, când am fost la București, m-am întâlnit și cu fetele, cu care am pus la cale un concurs de Paște pentru voi! Este un concurs sponsorizat de Topline
Premiile sunt tentante și regulile simple. Va fi ca un joc pentru voi… după cum v-ați dat seama din titlu, va fi o vânătoare de …oje faine CND. 
Suntem 5 fete (Ioana, Cristina, Laura, Antonia și eu, bineînțeles)  care organizează acest concurs. Sperăm să vă placă ideea.

Fiecare dintre noi am ascuns câte un indiciu pe blogurile noastre, iar voi va trebui să le găsiți. 
Indiciul meu îl veți găsi la Antonia pe blog (aici), în ultimele 10 postări din categoria Beauty, Makeup, Cosmetice.


După ce găsiți indiciul de pe fiecare blog, trebuie să completați un formular cu numele și adresa de e-mail + indiciul blogului. Fiecare dintre noi va acorda câte 2 premii pentru 2 dintre cititoarele care-i descoperă indiciul blogului și completează formularul.
Vom avea și un premiu mare! Participantele care vor descoperi toate cele 5 indicii de pe toate cele 5 bloguri și care vor completa formularul de concurs cu toate cele 5 indicii intră automat în tragerea la sorți pentru marele premiu! 

Acum că v-am explicat cum funcționează, e timpul să vă spun și care sunt premiile, nu? 

Premiul cel mare este format din Topcoat CND Vinylux + 6 lacuri la
alegere din colecţiile Flora & Fauna şi Garden Muse (6 nuanţe diferite).

2 câştigătoare vor
primi câte un set format din lac CND Vinylux + topcoat Vinylux 

Reguli de participare:
1.      Găsiți indiciul meu pe blogul Antoniei în ultimele 10  articole din secţiunea Beauty, Makeup, Cosmetice.
2.      Completează în formularul de concurs
(clickAICI) cu numele şi adresa voastră de email, şi indiciul pe care l-aiț găsit pe
blogul pe care participați sau toate indiciile dacă le-ați descoperit pe toate – astfel intrați în tragerea la sorți pentru marele premiu!
3.      SHARE public pe Facebook acestei postări.

De asemenea, lăsați-mi și un comentariu cu textul Particip la concurs.

Perioadă concurs: 7 – 14 aprilie 2015

Anunţarea câştigătoarelor: 16 aprilie 2015

Dacă nu aveți informații despre lacurile de unghii CND, vă invit să citiți în continuare câteva detalii despre colecțiile de primăvară-vară:

“Când vorbești despre CND, ai în gând trei cuvinte: Nail Design, Fashion & Beauty. Cel mai inovator brand dedicat unghiilor, lanseaza 2 colecții de primăvară – vară inspirate de natură și feminitate. Colecțiile se regăsesc în varianta Shellac pentru 14 zile+ de unghii perfecte sau Vinylux, pentru cele care își doresc versatilitate și nuanțe noi în fiecare săptămână.

Cele doua colecții ultra feminine sunt inspirate de natura care ne surpinde continuu: luxuriantă, vulcanică, plină de farmec, ucigătoare, care îți taie răsuflarea! De aceea, cele 2 colecții se potrivesc tuturor tipologiilor feminine: sofisticate, provocatoare, visătoare, dar și cele cu înclinații spre meditație și puritate!

GARDEN MUSE : SOFISTICATĂ, PROVOCATOARE, VISĂTOARE.Te duce cu gândul la grădina amintirilor, plină de culoare. O ispită din trecut cu accente în prezent. Culori îndrăznețe ce inspiră pasiune intensă. O colecție de 6 nuanțe ce captează cu delicatețe frumusețea și, în același timp, puterea unei femei. Colecția conține și 5 aditivi în ediție limitată și 8 look-uri au fost create special ca inspirație pentru femeia Garden Muse.

FLORA & FAUNA: MEDITAȚIE, PURITATE, SERENITATE. Inspirată din simplitatea și noblețea naturii pure, înca neatinsă. Un moment de meditație, în briza dimineții, când totul este în tăcere și natura respiră cu tine. Pasteluri, nuanțe de nude, motive simple, texturi mate. Poți alege dintr-o colecție de 4 nuanțe, 5 aditivi în ediție limitată și 8 look-uri create special pentru momentele de simplitate și eleganță.”

Have fun!

Blogurile participante la CND Easter Nail Polish hunt sunt:
Ioana Dumitrache / The BFF Blog
Macnetize
Cristina Shopping Therapy
La Chic Boutique

Produsele CND se pot comanda online de la TopLine – aici

Update 16.04.2015 
Cele 2 câștigătoare care s-au înscris la concurs prin blogul meu sunt:
Anamaria Melody
Silvia Pascariu 

Câștigătoarea marelui premiu CND este Sturz Georgiana Miruna Maria !
Felicitări! Veți primi în curând un email de la mine pentru a stabili detaliile.

Și fetele au anunțat câștigătoarele, intrați pe blogul fiecăreia pentru a afla dacă ați câștigat: 

 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…