Melkior Blossom Collection

Știți cât de mult îmi plac produsele Melkior? V-am mai povestit despre ele aici , aici și aici, iar colecția mea Melkior se mărește. Sincer, sunt niște produse foarte bune la prețuri accesibile. Le-am descoperit anul trecut și de atunci am fost impresionată.

De curând mi-am comandat și niște farduri, care sunt de o calitate foarte bună. Se lucrează foarte bine cu ele, sunt pigmentate și deloc prăfoase. Mai vreau. Și mai vreau să încerc și alte produse – fond de ten, oje și blush. Dar le voi lua pe rând, când mai termin din ce am acasă.

Astăzi însă vreau să vă informez că a apărut o nouă colecție de primăvară – Blossom Collection, care conține rujuri în nuanțe pastelate, lacuri de unghii și farduri, pe care vă invit să le descoperiți pe site-ul oficial. 

Îți plac bomboanele fondante? Atunci află că tendințele spun că în sezonul primăvară – vară 2015 se poartă nuanțele pastelate în cele mai frumoase combinații artistice. Atât la capitolul haine, cât și în machiaj. Strălucirea abundentă este acum înlocuită cu blândețea cromatică a culorilor calde. Toate tonurile diafane sunt în prim-plan. Delicate, palide, siropoase, pline de farmec, gata-gata să-ți vină să le mănânci. 

Alege preferatele tale dintre aceste culori dulci ale colecției Blossom Collection Melkior și combină-le complementar pentru a realiza un machiaj romantic, care îți pune în valoare sensibilitatea și gingășia.

Am citit despre lacurile de unghii că sunt foarte rezistente, găsiți părerea clientelor pe site. Am pus ochii pe câteva nuanțe, atât din colecția aceasta, cât și din colecțiile trecute. 
Din colecția nouă îmi plac Serenity, Nude Rose și Inspiration (adică nuanțele din vizualul de mai sus). 
Trebuie însă să recunosc – nuanțele fardurilor nu mă atrag, iar din nuanțele noi de rujuri îmi plac Breeze și Suave, dar am pus ochii și pe Hot Pink din colecția normală. 

Descoperiți aici întreaga colecție Blossom.

Ați încercat produsele Melkior? 
Aștept comentariile voastre. 
Până în data de 14 Aprilie, transportul este gratuit la comenzile online! 

 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…