[Review] Ivatherm Aquafil Light / lapte demachiant lejer

În urmă cu câteva luni am primit un pachet de la Ivatherm, cu mesajul “Ne dorim ca textura și parfumul laptelui demachiant Aquafil Light să fie primul zvon de primăvară.“. Primăvara de abia acum a venit, dar parfumul laptelui demachiant mă făcea să visez la zilele călduroase de primăvară. 
Folosesc laptele demachiant Aquafil Light de câteva luni și l-am menționat și în clipul cu preferatele lunii Februarie (click aici pentru a-l vedea), iar acum a venit momentul să și scriu câteva cuvinte despre el. 
Îmi place textura, este un lapte demachiant lejer, subțire, care îndepărtează eficient machiajul
Poate fi folosit atât pentru ten, cât și pentru zona ochilor, fiind un produs delicat

Îmi plac demachiantele 2in1, cred că v-am mai spus – îmi place să am un produs pe care îl pot folosi și în zona ochilor, fără să mă irite. Și Aquafil Light pare a fi un astfel de produs. 
Când îl aplic pe ten și încep să masez, devine mai lichid și îmi oferă și o senzație de prospețime, nu mai simt nevoia să aplic și o cremă hidratantă după procesul de demachiere.
Acest demachiant se potrivește persoanelor cu tenul normal, mixt și sensibil. 
Vă spuneam la început de un parfum de primăvară… acest lapte demachiant are un parfum delicat, ușor floral, care nu mă deranjează. Nu este un parfum puternic și nu se mai simte după ce îmi curăț fața.
Elimină cu succes machiajul de pe ten, dar în zona ochilor trebuie să insist mai mult și să folosesc mai multe dischete. Este bun atunci când am un machiaj simplu la ochi, dar când trebuie să șterg și tușul rezistent și rimelul de pe gene, tot procesul devine mai complicat. 
Chiar și așa, îl folosesc atât dimineața, cât și seara. 
Descriere oficială:

AQUAFIL LIGHT Lapte demachiant lejer este indicat pentru curățarea zilnică a pielii sensibile, normale și mixte. Înlătură machiajul și impuritățile de pe suprafața pielii. Laptele, prin compoziția sa special concepută pentru pielea normală și mixtă, are proprietăți antiinflamatorii și hidratante. Ajută la eliminarea toxinelor și îmbunătățește respirația cutanată. Cu o textură fină și lejeră, curăță pielea cu delicatețe.


Produs fără parabeni, testat dermatologic.

Compoziție și proprietăți


Aquaxyl ® are acțiune hidratantă prin echilibrarea fluxului hidric cutanat. Ca urmare a limitării pierderilor de apă şi optimizării rezervelor hidrice, pielea devine suplă, fină şi elastică.

Calmiskin® , bogat în flavonoide, reduce inflamaţia şi creşte starea de confort.

Apa termala Herculane are proprietăți antiinflamatorii dovedite, fiind indicată pentru piele sensibilă și reactivă. Calmează pielea și are efect antiiritant.

În concluzie, dacă aveți tenul sensibil și căutați un lapte demachiant delicat, vi-l recomand pe acesta.

Îl găsiți acum la un preț special de numai 25 lei – aici

Dacă vă plac produsele Ivatherm, găsiți mai multe oferte tentante pe site.

*Produs primit spre testare – review sincer, ca de obicei!

 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…