Jacheta de primavara / OOTD

A venit primăvara! Ce constatare. Sunt sigură că ați observat și voi treaba asta. Mă bucur că în sfârșit am renunțat la hainele groase și în felul ăsta mi s-a mai eliberat și dulapul care era plin de pulovere groase.

În ultima mea comandă Sheinside s-au aflat haine de primăvară: o fustă faină, un tricou, o salopetă albă, o jachetă din imitație de piele (super faină – aici) și o jachetă subțire, de primăvară, pe care am pus ochii încă din lunile geroase. Nu am comandat-o atunci pentru că nu avea rost să o țin în dulap.

Jacheta este dintr-un material subțire și e foarte ușoară. A devenit imediat piesa mea vestimentară preferată pentru această primăvară. Îmi place că îi pot trage mânecile în așa fel încât să fie 3/4 sau la lungime normală, pentru zilele mai răcoroase. Și îmi place că e mai lungă. V-am mai zis că hainele lungi îmi dau senzația de căldură, pe când cele prea scurte îmi dau senzația de frig. Prefer hainele lungi decât pe cele scurte, care îmi descoperă spatele.


După cum vedeți, combinația nu este cea mai reușită. Ceva nu pare la locul lui în tot outfit-ul ăsta. Poate ar fi trebuit să renunț la tricoul cu imprimeu colorat. Oricum, ce e moda? Important este să avem stilul nostru și să ne îmbrăcăm cum ne place, nu cum ne dictează cineva/ceva.

Și dacă tot vorbeam de modă, am ajuns și eu în acest weekend la caravana excELLEnt Lifestyle de la Casa Matei Corvin. Cu această ocazie am văzut și această casă atât de frumoasă, care se află în Piața Muzeului

Pe scurt – branduri de lux, haine faine, prețuri exorbitante. Până și o pană albă, atașată de o bucată de pix costa 189 de lei. Nu, mersi… poate nu înțeleg eu calitatea și luxul ăsta…

Pliantele și cărțile de vizită au fost singurele lucruri cu care am plecat de acolo. Ah…și niște întrebări puse în gând.

În ultimul timp am început să port mai des bijuterii (adică brățări și lanțuri) și de mult am pus ochii pe o brățară. De fapt, este un set de brățări, de la THPShop. Și tare mult m-am bucurat când am văzut că și pe FrontRowShop are așa ceva. Găsiți haine și accesorii faine acolo.

Săptămâna trecută am ajuns la poșta vamală, am stat cam 30 de minute la coadă, apoi am plecat fericită cu pachetul. Dar surpriză! În pachetul mare nu erau 2 brățări, ci una singură. Am crezut că e greșită comanda, având în vedere că prețul este destul de mare pentru o singură brățară, care nici măcar nu este din argint.

Este faină, însă mă gândesc să îmi iau setul original.

Luna trecută am plasat prima comandă online la H&M și mi-am luat adidașii pe care îi port cu drag. Îmi plac atât de mult. E prima mea pereche de încălțăminte de la H&M și nu credeam că va fi așa comodă. Serios, când merg, am impresia că merg pe ceva moale și pufos. 
Încă îi mai găsiți aici.

Outfit:
Jachetă aici 
Tricou aici
Blugi – TRF/Zara
Adidași – H&M
Ceas – Ice Watch
Brățară aici

Sunt zile în care nu am inspirație și pur și simplu nu știu ce să scriu, și sunt zile ca acestea, în care mă întind cu vorba. Sper că v-a plăcut. 

Aștept părerile voastre!

P.S: Vă aștept pe Youtube cu un clip nou – click aici.

 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…