Noutati cosmetice: L’Oreal Professionnel lanseaza Hollywood Waves

Tocmai am primit vești despre noua lansare L’Oreal Professionnel și m-am gândit să le împărtășesc cu voi. Cele care aveți părul creț/ondulat, sigur o să vă bucurați. 
Când eram mică îmi doream să am bucle și le admiram pe fetele care aveau părul creț. Nu le înțelegeam de ce ele voiau păr drept. Acum știu. Noi, femeile, mereu ne dorim ceva diferit de ce avem. Dacă ai ochi căprui, îi vrei verzi, dacă-i ai verzi, îi vrei căprui, dacă ai părut creț, îl vrei drept și tot așa. 
Cică părul creț e greu de întreținut și aranjat. Ei bine, L’Oreal lansează gama Hollywood Waves by Tecni.ART pentru bucle frumoase. 

Știați că 1/3 femei are părul ondulat sau creț? Majoritatea dintre ele consideră că produsele pentru păr ondulat nu îndeplinesc toate nevoile și așteptările lor, iar produsul perfect ar fi imposibil de găsit.

L’Oréal Professionnel lansează HOLLYWOOD WAVES și spune stop compromisurilor pentru părul ondulat! Noua formulă pe bază de elastină este soluția ideală pentru femeile ce visează la un look ondulat cu aer hollywoodian!
Anul trecut s-a lansat gama Beach Waves, care oferă textură, matifiere și fluiditate. Eu am spray-ul de păr și îmi place foarte mult. Vi l-am prezentat pe scurt în acest clip, urmează să îi fac și un review.
În 2015, L’Oreal Professionnel lansează Hollywood Waves, care oferă definire, strălucire și elasticitate.

Profesioniștii dezvăluie secretele produselor profesioniste pentru bucle și onduleuri:

  • elasticitate extremă 
  • textură lejeră
  • moale la atingere
Hollywood Waves are în compoziție elastină, în amestec de 50% apă, astfel încât produsele au o textură lejeră ce nu încarcă părul. Iar Polymerii de netezire ajută ca părul să fie moale și neted la atingere. Aspectul este unul natural.
Atunci când ne grăbim, ne dorim un singur produs care să ne facă să arătăm bine, astfel încât Hollywood Waves promite fixare cu un singur gest, fără să fie nevoie să mai aplicăm alte produse.

Produsul star al gamei, Siren Waves, se adreseaza tuturor tipurilor de păr: creț și ondulat, natural sau permanent, și chiar părului drept natural.

Acest produs este un gel-cremă ce poate fi folosit atât pe părul umed pentru definirea buclelor, cât și pe părul uscat pentru revitalizarea lor.

Waves Fatale este destinat părului mediu (ca densitate/grosime). Acesta este o cremă modelatoare pentru definirea buclelor și onduleurilor, ce garantează un aspect impecabil timp de 24 de ore.

Spiral Queen se adresează părului gros, este o spumă modelatoare ce ajută la conturarea buclelor și onduleurilor.

Ce spuneți de această lansare? Vă interesează produsele?
Acestea vor fi disponibile la prețul de 75 lei fiecare.

După descriere, pe mine mă atrage produsul star – Siren Waves. Chiar dacă am părul drept, sunt convinsă că pot obține efecte frumoase cu aceste produse.
Și Beach Waves se adresează părului ondulat, dar eu îl folosesc cu succes pentru texturare și definire.

Ce tip de păr aveți voi?

 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…