Oja cu efect metalic – Layla Mirror Effect / NOTD

În colecția mea de oje au mai intrat câteva nuanțe deosebite pe care urmează să vi le prezint și pe blog. Pentru că este sâmbătă, m-am gândit să vă prezint astăzi una dintre ele…nu de alta, dar poate că vă inspir și vă schimbați și voi oja de pe unghii în acest weekend prelungit.

De mult îmi doream o ojă “mirror effect” care să reziste. În urmă cu 3 ani am făcut rost de cea de la Maybelline pe care v-am prezentat-o aici. Din păcate, la aceea efectul durează fix o zi, pentru că la sfârșitul zilei începe să se ciobească.  Astfel că o manichiură de efect se putea transforma rapid într-un eșec.

Uitându-mă pe Anko după ojele Zoya, am descoperit și ojele de la brandul italian – Layla.
Nu am stat mult pe gânduri…iar în câteva zile o aveam deja pe unghii. Cred că a trecut deja o lună și am avut-o deja de 3 ori pe unghii.

Eram curioasă cum va arăta pe unghii și, cel mai important, cât va rezista.

Nuanța pe care am ales-o este Black as Ebony – o nuanță de gri mai închis.

Am aplicat-o direct pe unghie (fără base coat) în 2 straturi și a rezistat 4 zile fără probleme și fără să aplic un top coat. Trebuie să ai unghiile foarte curate și netede, de aceea este recomandat să folosești și o pilă exfoliantă. După cele 4 zile oja începe parcă să se dizolve de pe unghii – vedeți pozele de mai jos.

Dar cred că v-am povestit destul, e timpul să vă arăt și cum se prezintă pe unghii.

După 4 zile… 

 Eu spun că rezistă destul de bine pentru o astfel de ojă și efectul este unul fain.

Trebuie să precizez și faptul că oja se usucă destul de repede și nu este nevoie să aștepți o jumătate de oră ca să ai siguranța că este uscată complet.

Oja Layla are o formulă fără toxine, nu conține formaldehidă, camfor, toluen și dibutilftalat. 


Colecția Layla Mirror Effect conține 8 nuanțe, pe care le puteți vedea aici.
În perioada aceasta, beneficiați și de o reducere de 20%!

Cum vi se pare această ojă? Aștept părerea voastră 🙂

În cazul în care nu vă apare formularul Disqus pentru comentarii, vă rog să dați refresh paginii sau să vă curățați cookies/cache din browser.

 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…