[Review] Ulei micelar demachiant Vichy

Un ten frumos înseamnă un ten curat și îngrijit, iar cu produsele potrivite putem îmbunătăți calitatea tenului nostru. Sunteți de acord?
Demachierea este un pas foarte important pentru mine. Nu merg la culcare machiată oricât aș fi de obosită.

Mă demachiez atât seara, cât și dimineața, astfel sunt sigură că tenul meu este curat.

De-a lungul timpului am încercat o grămadă de produse – lapte demachiant, apa micelară, loțiune demachiantă și uleiuri demachiante.
Unele mi-au plăcut mult, altele mai puțin.

Astăzi însă o să vă povestesc puțin despre noul produs demachiant de la Vichy – uleiul micelar demachiant, pe care îl folosesc de câteva săptămâni.

De abia așteptam să îl încerc, să văd cât de eficient este și cum se simte tenul meu după ce îl folosesc.
Acest ulei micelar are rol de înfrumusețare, este potrivit tuturor tipurilor de ten (inclusiv sensibil), elimină machiajul și impuritățile. Mi se pare un produs multifuncțional – poate fi folosit în mai multe feluri. În plus, este bun atât pentru ochi, cât și pentru față.

Descriere oficială:
Acest ulei demachiant combină eficacitatea și delicatețea emulsiei micelare cu efectul hrănitor al uleiului de camelie, dezvăluind frumusețea pielii, chiar și după demachiere.

Aplicare:
Aplicați trei picături pe mâinile curate și uscate și masați pe față și pe ochii uscati. Emulsionați cu câteva picaturi de apă până când uleiul capătă o textură lăptoasă, apoi clătiți cu apă. Efect non-gras.
Nu plasați pompa flaconului direct sub jetul de apa.
Eu aplic mai mult de 3 picături în palme, îmi masez fața, apoi mă clătesc cu apă. La contactul cu apa, produsul devine lăptos și tenul rămâne catifelat. 
L-am folosit așa și pentru demachierea ochilor și…nu a fost bine. S-a format o peliculă albă de nu mai vedeam bine. A trebuit să folosesc apă micelară pentru a scăpa de senzația aceea. 
Îmi place că, deși este un ulei demachiant, tenul nu rămâne uleios. 
De multe ori îl  aplic direct pe discheta demachiantă și îmi șterg machiajul. Folosindu-l astfel, se simte pelicula aceea uleioasă, de aceea folosesc și apă micelară. 
Pentru machiajul ochilor, trebuie să insist puțin, însă îmi place că nu mă irit și zona ochilor rămâne hidratată după ce folosesc acest ulei. 
Mi se pare practic ambalajul – flaconul de 125 ml are o pompiță prin care iese exact cât produs vrei. Pentru siguranță, are și un sistem de blocare, astfel încât nu îmi fac griji atunci când îl transport. 
Îmi place foarte mult mirosul – este un miros floral, dulceag, care se simte puțin timp după aplicare.

Ingrediente:
Paraffinum Liquidium / Mineral Oil, Caprylic / Capric Triglyceride, Ethylhexyl Stearate,Isohexadecane, PEG-20 Glyceryl Trisostearate, Aquarium / Water, Camellia Oleifera Seed Oil, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Parfum / Fragrance

În concluzie, uleiul micelar demachiant mi se pare un produs bun, eficient și hidratant. 
Este destinat și persoanelor cu ten sensibil, este hipoalergenic, fără parabeni, testat sub control dermatologic și formula conține și apă termală Vichy. 
Îl găsiți în farmacii, la prețul recomandat de 70 de lei
Termen de valabilitate – 6 luni de la deschidere. Fabricat în Franța. 

*Produs primit spre testare, review sincer, ca de obicei.

 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…