Duminica pe balcon

Este ora 8 seara, iar eu am realizat acest lucru de abia acum, după ce am terminat o cană de cafea cu lapte. Vara parcă pierd noțiunea timpului.

Sunt afară, pe balconul de la apartamentul din inima Clujului. Dintotdeauna mi-am dorit să am un balcon undeva în centrul orașului. Îmi doream să îmi savurez cafeaua pe balcon dimineața și să servesc micul dejun în zgomotul orașului. Iar seara să mă așez confortabil în șezlong, să citesc o carte și să beau un pahar de vin. Toate astea se întâmplă acum. Dorința mi s-a împlinit.

Am vrut să vă arăt astăzi locul din care vă scriu uneori, ca și astăzi. Așa că mai jos veți găsi mai multe poze.

Pantalonii pe care îi port i-am comandat în urmă cu 2 săptămâni de pe (care acum a devenit SheIn). Mi-am comandat mărimea M și de abia așteptam să îi primesc, să văd dacă îmi sunt buni și cum arată. Materialul e de bună calitate, este un material mai gros și pantalonii mi se par potriviți atât pentru ținutele casual cât și pentru cele office.


Outfit details:
Pantaloni –  (dacă folosiți codul de reducere inst33 beneficiați de o reducere de 33% din valoarea comenzii)
Bluză – aici
Adidași – H&M
Colier cristale – BeatrixColor
Cană personalizată cu Isis

 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…