Greetings from Germany

Sau pe românește: Salutări din Germania! Deși am renunțat să scriu articole și în engleză, titlurile parcă sună mai bine decât în română. Mă gândesc să revin la articolele în engleză, încă nu sunt decisă.

Au trecut câteva zile fără să fiu activă pe blog și m-am gândit să scriu această postare, să vă arăt câteva poze și să vă spun două vorbe.

Nu am cărat aparatul foto după mine, am zis că nu voi face poze pentru blog de aici și dacă e ceva, am telefonul. Vremea e atât de plăcută. Am ajuns într-un oraș nou pentru mine. Nu am mai fost aici și îmi place. Îmi place că este un oraș liniștit. Deși locuiesc în Cluj și îmi place și Bucureștiul, nu pot să spun că îmi place agitația din marile orașe.

Ieri am fost la cumpărături, dar o să fac o postare separată pentru asta. Ce vreau să vă spun este că am rămas uimită de câte lucruri sunt aici, comparativ cu ce se găsește în magazinele de la noi. Sunt o grămadă de sortimente – de la cosmetice, la băuturi, cafea, produse de patiserie etc. Am descoperit atât de multe produse cosmetice care la noi nu există. Sunt tentată să îmi iau din toate câte ceva, dar realizez că nu am nevoie, așa că m-am rezumat la strictul necesar.
Iubesc patiseriile de aici! Sunt o grămadă de chestii delicioase, ai de unde alege.
Lumea e prietenoasă, vânzătoarele sunt gata să îți sară în ajutor, îți zâmbesc și te salută când intri sau ieși din magazin.

Toate lucrurile astea nu îmi sunt noi, sunt mereu surprinsă de anumite aspecte, dar de fiecare dată când mă întorc în țară parcă sunt lovită de atitudinea unor oameni.
În fine, ziceam că vreau doar să vă salut și să vă spun două vorbe și iar m-am întins.

Vă las cu pozele acum 🙂

După ce am ajuns aici, am fost la un restaurant, la un pahar de vin…apoi am ajuns la hotel și am ieșit puțin în oraș. 

 Outfit:
Rochie purtată pe post de tricou – aici
Blugi Pull&Bear 
Ochelari de soare Burberry
Ceas Fossil 
Lanț cu pandativ – BeatrixColor

Ne vedem în curând pe blog, cu o postare nouă. În data de 2 iulie Be a masterpiece va împlini 5 ani!
Cu ocazia aniversării blogului voi organiza și un giveaway, deja am cumpărat câteva produse cosmetice din Germania 🙂 Eu sunt foarte încântată, sper că o să vă placă și vouă surpriza. Ghiciți despre ce este vorba?

 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…