Pensule de calitate la un pret foarte bun – noul meu set de pensule / Review

Când vine vorba de machiaj mă gândesc automat și la instrumentele pe care trebuie să le folosim pentru un machiaj impecabil. Sau cel puțin la asta mă gândesc eu – trebuie să ai produsele și pensulele potrivite pentru a realiza acel machiaj pentru care primești complimente.

Desigur, și talentul sau îndemânarea joacă un rol important. Dar nu despre asta este vorba azi, ci despre pensule.
Mai exact, despre ultimul set de pensule intrat în colecția mea.

Am pus de ceva timp ochii pe asemenea pensule, dar nu m-am grăbit să le comand. Am deja o grămadă de pensule, din care folosesc vreo 5-6.

În ultima lună însă, dorința mi se accentua tot mai mult și am comandat setul de 11 pensule de pe .

Le-am văzut pe diferite site-uri, ba chiar pe unele pagini de Facebook le-am văzut și la un preț exagerat – 150 de lei! Îmi pare rău că oamenii nu se informează și plătesc un preț prea mare pentru un lucru ieftin.

Până acum am fost mulțumită de hainele pe care le-am comandat de pe SheIn și eram curioasă în privința acestor pensule care, spun ei, au mâner din bambus.

Sincer, nu mă așteptam la calitate, mai ales că prețul pentru cele 11 pensule este unul destul de mic (în jur de 50 de lei).

Le-am primit săptămâna trecută și eram nerăbdătoare să le văd. Wow! Pensulele au venit într-un săculeț și erau ambalate individual. Când le-am atins nu îmi venea să cred cum le-am simțit. Sunt foarte fine, moi, perii sunt delicați și nu zgârie deloc.

Sunt perfecte atât pentru aplicarea produselor cremoase, cât și pentru cele pudră.

Pensula kabuki (prima din poză), deasă și plată a devenit preferata mea pentru aplicarea fondului de ten. Se simte atât de fain pe piele….O mai folosesc și pentru estomparea blush-ului.
Pe a doua o folosesc pentru blush și iluminator.
Pentru aplicarea concealer-ului o folosesc pe cea medie, deasă – penultima din poză.

O altă pensulă care îmi place foarte mult este cea pentru blending. Se lucrează foarte ușor cu ea, fardul se distribuie uniform. Uneori o folosesc și pentru aplicarea concealer-ului pe suprafețe mai mici.

Sunt impresionată de calitatea acestor pensule, le folosesc zilnic de când le-am primit și nu au pierdut niciun fir până acum! Fiind ieftine, mă așteptam să le cadă firele sau, mai rău, să se desprindă cu totul. Dar nu este cazul.

Din punctul meu de vedere, acesta este un set de pensule care merită banii. Iar dacă sunteți la început și căutați niște pensule ieftine, dar de bună calitate, vi le recomand. Le găsiți . Puteți citi și review-urile celor care au cumpărat.

 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…