[Review] NIVEA Wash Off Effective Cleansing Gel

NIVEA reușește să mă surprindă de fiecare dată plăcut atunci când este vorba despre un produs nou. Pe lângă faptul că este un brand accesibil și mega-cunoscut, Nivea vine mereu cu ceva nou
Întâi a fost laptele de corp sub duș (review), apoi serul sub formă de perle, iar în această vară ne surprinde cu un produs de demachiere, special creat pentru tenul cu imperfecțiuni, predispus acneei: Wash Off Effective Cleansing Gel.
Chiar dacă am trecut de perioada adolescenței, unele dintre noi se confruntă și la maturitate cu un ten cu imperfecțiuni. Din fericire, există produse care ajută să ne luptăm cu acestea. Vara, tenul meu devine mixt-gras și din cauza căldurii mă mai trezesc și eu cu câte un coș. Dispare unul, apare altul. 

Acest gel de demachiere de la Nivea promite să curețe tenul în profunzime, să șteargă orice urmă de machiaj (ten și ochi).

Descriere:
“NIVEA demachiant gel cu extract natural de magnolie este un gel eficient și delicat pentru tenul predispus la acnee:
– Curăță eficient și îndepărtează impuritățile, excesul de sebum, machiajul tenului și al ochilor fără a usca excesiv tenul.
– Previne apariția acneei.

Rezultat:
Tenul are un aspect sănătos, este curat și catifelat.


Vă spun sincer că mi-a plăcut de la prima folosire.
Îmi place textura acestui gel transparent – este fină, plăcută la atingere. Odată ce aplic produsul pe ten, am senzația aceea de răcorire instantă.

Îmi place și mirosul – este fresh/floral, cu o tentă din mirosul specific produselor Nivea. Nu mi se pare un miros pregnant.

Cum se folosește?
Aplic o cantitate mică în palmă și masez gelul pe fața (machiată) udă, apoi clătesc – eventual îmi șterg tenul și cu un burețel special pentru față (în momentul de față îl am pe cel de la Sabon). Îmi simt tenul super curat și catifelat.

Am fost curioasă să văd cum reacționează ochii mei în contact cu acest gel demachiant și am făcut și o încercare.
Este primul produs de acest gen care nu îmi irită ochii. Nu mă pișcă, nu lăcrimez…chiar dacă îmi intră produsul în ochi. Sincer, sunt impresionată de lucrul ăsta. 


În ceea ce privește machiajul ochilor, este nevoie să revin cu demachiantul bifazic pentru a elimina complet orice urmă. Demachiază foarte bine fardul, însă rimelul și tușul nu se iau atât de ușor jos.
În plus, arăt ca un raton cu tot negru în jurul ochilor.

Nivea Wash Off Effective Cleansing Gel mi se pare un produs foarte practic, multifuncțional și este perfect și pentru călătorii.  


Nu mai este nevoie să folosesc apă micelară/ demachiant, gel de curățare și loțiune tonică, pentru că produsul acesta le înlocuiește pe toate cu succes. Îl folosesc atât seara, la demachiere, cât și dimineața, înainte să aplic machiajul.
Țineți cont că demachierea tenului este foarte importantă, atât dimineața, cât și seara. Chiar dacă te machiezi sau nu. Un produs de demachiere are rolul de a elimina orice urmă de machiaj/impuritate care ajunge pe tenul nostru pe parcursul unei zile.


Mi se pare că este un produs care merită să intre în rutina voastră de îngrijire a tenului, mai ales dacă vă confruntați cu un ten gras, acneic, cu imperfecțiuni.

Trebuie să menționez că acest produs NU USUCĂ tenul, este non-comedogenic și nu blochează porii.


Îl găsiți în magazine (dm, Carrefour etc) la prețul de 19 lei (200 ml).

Cum vi se pare? L-ați include în rutina voastră de îngrijire?

*Produs primit spre testare. Review sincer, ca de obicei.
**Vă rog să țineți cont că review-urile mele se bazează pe experiența mea avută cu produsele menționate. Fiecare produs poate acționa diferit, în funcție de tipul tenului. 

 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…