Summer Giveaway Sheinside – castiga un cupon de 120$

În ultimele luni am primit mesaje de la fete care mă întrebau despre comenzile de pe SheIn. Și pentru că v-ați arătat interesate de produsele de pe acel site și ați fost și voi încântate de pensulele de machiaj, revin astăzi cu o surpriză pentru voi!

Împreună cu cei de la SheIn voi da astăzi startul unui concurs la care puteți câștiga un cupon în valoare de 120$. Adică una dintre voi va putea să își cumpere ce vrea de pe site în valoare de 120$. Inclusiv setul de pensule.

Sunt sigură că vă surâde chestia asta, așa că o să vă spun care sunt regulile.

1. Înregistrează-te pe SheIn aici.
2. Like paginii de Facebook SheIn – aici.
3. Lasă-mi un comentariu prin care să îmi spui ce vrei să îți cumperi dacă vei fi câștigătoarea + adresa de e-mail cu care te-ai înregistrat pe site.

Concursul începe astăzi, 15 iunie și se va încheia peste 2 săptămâni – 29 iunie, ora 23:59, urmând să anunț câștigătoarea în maxim o săptămână. Extragerea se va face prin random.org.

Câștigătoarea acestui concurs este Ion Mirela-Liliana!

 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…