5 Years of Blogging | Giveaway

Dragile mele, în data de 2 Iulie 2015 be a masterpiece a împlinit 5 ani! 5 ani de blogging, 5 ani frumoși, cu proiecte frumoase, 5 ani în care am scris sute de articole pentru voi. 5 ani în care am învățat o grămadă de lucruri, 5 ani de povești frumoase. 
Cu ocazia asta m-am gândit să organizez și un concurs cu un premiu atrăgător, cu produse care îmi plac și care sper să vă încânte și să vă înscrieți la acest concurs. 
Dacă deja vă gândiți cum ar fi să aveți voi produsele din imagine, citiți în continuare, pentru a afla ce trebuie să faceți pentru a avea o șansă de câștig. 
M-am gândit mult la cerințe, dar pentru că vreau să aflu și eu câte ceva de la voi, vă pun câteva întrebări simple – întrebări care au mai fost și la alte concursuri organizate pe acest blog. 
1. De cât timp urmăriți blogul meu? 
2. Cum ați aflat de blogul meu? 
3. Ce vă face să reveniți aici? 
4. Care sunt postările voastre preferate? De ce?
5. Ce articole v-ar plăcea să vedeți pe blogul meu?
6. Ce nu vă place la acest blog? 
7. De ce vă doriți produsele din imagine?
7 întrebări simple, la care vă invit să răspundeți printr-un comentariu. Aștept detalii. 
Premiul constă în:
Paleta de farduri Maybelline – The Nudes 
Balsamul de buze eos – Strawberry
O ojă L’Oreal – Pink O Pop
Un spray de strălucire a părului L’Oreal Professionnel
O loțiune after sun Eucerin
Mini șampon uscat Batiste Original
Apa micelară 3in1 NIVEA
Deodorant spray Fresh Comfort NIVEA
In-Shower Body Lotion NIVEA
In-Shower Makeup Remover NIVEA 
Un ruj Melkior în nuanța Cosmopolitan Red
Gel de duș Yves Rocher – Carambola from MalaysiaConcursul începe astăzi, 13 iulie 2015 și se va încheia în data de 27 iulie 2015, ora 23.59, urmând să aleg o câștigătoare în maxim o săptămână de la încheierea concursului în cadrul acestei postări.

Update 04.08.2015:
Vă mulțumesc mult pentru înscrieri și pentru răspunsurile sincere. Astfel mi-au mai venit niște idei pentru viitoare postări. Câștigătoarea acestui concurs este Adriana Preda!
Felicitări. Aștept un semn de la tine pe adresa de e-mail: alexandra@iguanitza.com în termen de 72 de ore.  photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…