On the Boulevard

Când vine vorba despre titluri nu am nicio inspirație. Dacă pentru articol îmi vin cuvintele fără să mă gândesc prea mult ce vreau să scriu, când vine vorba de titlu stau și 10 minute fără să am vreo idee.

Este mai ușor atunci când postez un machiaj sau o manichiură pentru că atunci mă inspir din denumirile fardurilor, respectiv ojelor. Dar la postările astea în care vă înșir niște poze cu un outfit ce să scriu? “Assymetric skirt”?, “Striped t-shirt?”, “Golden Sunglasses”?.  Sună ciudat.

On the Boulevard parcă sună mai bine. Iar pozele sunt făcute chiar pe Bulevardul Eroilor din Cluj, bulevardul unde locuiesc.

În fine, în pozele de astăzi o să vedeți 2 articole de îmbrăcăminte care îmi plac foarte mult. Ambele au fost comandate în urmă cu câteva luni de pe Romwe. Mi se par ideale pentru zilele caniculare.
Tricoul este dintr-un material foarte subțire, iar fusta este dintr-un material de calitate și îmi place că nu este strâmtă, astfel încât să am senzația că mă sufoc. 


Dar cam atât cu vorba, sper să vă placă atât pozele, cât și ținuta. Aștept să îmi spuneți 🙂

 Outfit details:
Tricou – aici / on sale
Fustă neagră asimetrică (mărimea S) – aici / on sale
Adidași – Nike Air Max
Ochelari soare – Ray Ban Aviator Gold
Ceas – Ice Watch

Aștept comentariile voastre 🙂
 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…