[Review] L’Oreal Volumissime Extra Black mascara

L’Oreal a devenit încet-încet unul din brandurile mele preferate de machiaj. Recunosc că unele produse mi se par mai scumpe și, ca la orice brand, unele produse sunt bune, merită banii, iar altele nu.

După ce am fost cucerită de ojele Les Vernis, în sticluțe mici, am fost cucerită și de unele rimeluri. Unele mi-au plăcut din prima, iar de altele nu am fost încântată la început, dar pe măsură ce le-am folosit, mi-am schimba și părerea – cum ar fi Miss Manga.

Volumissime este unul din rimelurile care m-a cucerit de la prima aplicare.

Este un rimel apărut în urmă cu câțiva ani, dar pe care nu l-am încercat până acum. Am auzit și citit o grămadă de păreri bune, dar nu am avut ocazia să îl încerc.

Săptămâna trecută însă l-am văzut în Douglas la reducere (parcă a fost 33 de lei) și mi l-am luat. Varianta Volumissime x5 Extra Black.

Având gene scurte și nu foarte voluminoase, mereu aleg un astfel de rimel – care promite volum și definire.
Periuțele normale câștigă în fața periuțelor de plastic. Îmi place ca perii să fie deși, am senzația că fiecare geană este acoperită de un strat de mascara.

Volumissime are o periuță normală,  nu mi se pare mare, astfel încât se potrivește oricărei forme de ochi.

Primul strat oferă un aspect natural genelor, le îmbracă într-un strat negru și le alungește ușor. 
Al doilea strat oferă mai mult volum și alungire. În plus, privirea devine mai expresivă cu 2 straturi de mascara. Efectul este mai dramatic. 

 În prima poză sunt genele mele naturale, în a doua poză am aplicat un strat de Volumissime la ochiul drept (stânga din poză), în a treia poză sunt 2 straturi de mascara, genele de la ochiul din dreapta sunt naturale, în a patra poză sunt 2 straturi aplicate la ochiul din stânga și 1 strat la ochiul din dreapta. Iar în ultima poză se vede rezultatul final.

 Îmi place efectul, însă mi se pare că lipește ușor genele. Asta probabil și din cazuă că are o fomulă mai lichidă, nu este un rimel cremos, cu o textură mai tare.

 Îmi place că genele nu par încărcate și că este un rimel rezistent. Nu trebuie să îmi fac griji că o să curgă sau că o să mi se întindă pe la ochi, pentru că nu este cazul. Chiar și pe căldurile astea insuportabile, rimelul rezistă pe gene, de dimineață până seara.

Se îndepărtează ușor cu orice demachiant de ochi.

În concluzie, sunt mulțumită de Volumissime și îmi pare rău doar că nu l-am descoperit mai devreme. Mi se pare un rimel bun, la un preț accesibil. Cred că este cel mai ieftin rimel de la L’Oreal. 
Următorul pe lista mea este Telescopic, despre care am citit atâtea. 
Găsiți Volumissime în 3 variante, la prețul de aproximativ 40 de lei. Sau îl găsiți și aici la reducere.

Voi l-ați încercat? Care este rimelul vostru preferat de la L’Oreal? 
Aștept comentariile voastre.

*Acest produs poate avea un alt efect pe genele voastre, vă rog să țineți cont că aceasta este părerea mea bazată pe experiența avută cu acest rimel. Suntem diferiți, produsele acționează/arată diferit în funcție de fiecare dintre noi. 

 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…