Fashion Code / OOTD

Oficial, vara se încheie aici. Teoretic. Cred că vor mai urma câteva zile caniculare, așa că ne mai putem bucura puțin de hainele subțiri, de vară.

Încă îmi comand haine de vară de pe site-urile de afară. De fapt, mai am vreo 2 comenzi pe drum și dacă îmi amintesc bine, tot haine subțiri mi-am comandat – în mare parte tricouri.

Zilele trecute am ieșit la plimbare și am făcut și câteva poze pentru postarea de astăzi – sunt 2 piese de vară pe care voiam să vi le arăt: niște pantaloni subțiri cu un imprimeu foarte fain și un tricou din coletul de săptămâna trecută. Ambele sunt de pe SheIn.
Materialul mi se pare de calitate și mărimile alese sunt bune: la pantaloni am ales M, iar la tricou mărimea L, pentru că voiam să fie puțin mai lung, mai larg și mai lejer. Mi-a plăcut modelul și de obicei aleg tricouri din bumbac.

Ce nu îmi place este faptul că lipsește o literă de pe tricou, respectiv litera E…astfel încât scrie Fashion Cod…. De pe site nu îți dai seama de acest lucru, dar am observat că au început să apară review-uri în secțiunea de comentarii și se pare că este o eroare generală. Atunci când l-am comandat eu nu era niciun comentariu, de obicei mă ghidez după părerea celor care comandă și vă sugerez să vă uitați și voi la poze și la comentariile de pe site-urile astea.

Outfit Details:
Tricou: aici
Pantaloni: aici
Converse sneakers
Accesorii: ceas Casio, brățară Pandora, brățară random argint

 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…