[NOTD] Sexy Rich – Melkior

Despre v-am tot povestit și v-am spus de fiecare dată cât sunt de încântată de produsele lor. Deși am încercat să mă abțin și să rezist în fața nuanțelor superbe care se regăsesc în colecția de oje Melkior, până la urmă tot am adăugat una nouă la colecția mea.

Este vorba despre Sexy Rich, o nuanță de mov, cu particule albastre, care mi se pare perfectă. Am pus ochii pe ea de când am văzut-o pe site, dar nu mi-am luat-o din cauză că deja am 300 de oje….

Ei bine, când am ajuns în magazinul din Afi, m-am dus direct la raionul de oje, pur și simplu mi-au luat ochii toate acele produse colorate. Dar mi-am ales doar una, varianta mică, de 10 ml.

De abia așteptam să o am pe unghii și să o admir toată ziua. Eram curioasă și de rezistența ei, pentru că auzisem că sunt rezistente ojele de la Melkior. Eu sunt de părere că orice ojă rezistă dacă aplici o bază, 2 straturi de ojă colorată și un top coat bun. Cel puțin așa este în cazul meu.
În cazul în care nu speli vasele fără mănuși, rezistența scade. Astfel încât după 3 zile, Sexy Rich a început să sară de pe unghii, mai ales în colțuri. Totuși, asta nu mă face să nu o mai folosesc, îmi place prea mult culoarea. Voi încerca să folosesc mănuși atunci când spăl vasele.

Pentru că găsesc o grămadă de nuanțe frumoase și pentru că au un preț bun, o să îmi mai iau câteva oje Melkior pe viitor.
Le găsiți . Dacă folosiți codul melkior10iguanitza beneficiați de 10% reducere + transport gratuit.

Nu-i așa că este superbă nuanța Sexy Rich?

 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…