Astor Perfect Stay Transfer Proof 16h Lip Color / Review

Despre rujuri rezistente v-am mai povestit. Printre cele mai rezistente pe care le-am încercat se află Sephora Cream Lip Stain, Lime Crime Velvetine și Kiko Double Touch.

Astăzi însă vreau să vă povestesc despre un alt ruj, de la Astor. Perfect Stay Transfer Proof 16h Lip Color se numește, iar numele i se potrivește perfect.

L-am încercat prima dată la Beauty Bloggers Summer Party powered by Coty din luna Iunie. Sinceră să fiu, am fost sceptică – mă gândeam că este încă un ruj cu 2 capete care promite multe, dar care nu face decât jumătate din ce promite.

Am aplicat primul strat din Red Proof, am așteptat și apoi am aplicat glossul hidratant, Step 2. După multe ore în care am vorbit, am băut și am mâncat, am observat că încă am buzele colorate. Fără urme de ruj adunat. Surprinzător, buzele îmi erau hidratate, moi, nici nu simțeam că am ruj pe buze.

Am ajuns în seara aceea acasă și am încercat să mă demachiez. Rujul de pe buze s-a dat cu greu jos. Chiar și cu demachiantul bifazic.

Îl folosesc de atunci aproape zilnic, mai ales atunci când am o zi lungă și vreau ca rujul să rămână intact pe buze.

Ca să vă faceți o idee cât de mult îmi place – vă spun că în urmă cu câteva săptămâni mi-am mai luat o culoare – Stay Pink, un roz intens, frumos. Vreau să îmi mai iau încă o culoare. În total sunt 8 culori disponibile. 

Faptul că acest ruj nu usucă deloc buzele și totuși rezistă atât de bine mă face să îl recomand tuturor care caută un ruj super rezistent, la un preț decent.

“Femeile nu ar trebui să recurgă la compromisuri ca să se simtă frumoase şi expresive într-un mod cât mai colorat. Există în sfârşit un ruj ce îşi păstrează culoarea toată ziua şi care hidratează perfect buzele. Astor lansează Perfect Stay 16-Hour Transfer Proof Lip Color în opt nuanţe minunate pentru culori de impact, hidratare şi strălucire a buzelor.
Tehnologia cu două capete oferă în doar doi paşi un ruj uşor, ce durează şi este rezistent la transfer. Mai întâi se aplică culoarea puternic pigmentată, care se usucă în doar câteva minute, lăsând buzele satinate. După aceea se aplică un strat de gloss care menţine buzele hidratate, culoarea intensă şi strălucirea.
Rujul nu trebuie reaplicat timp de 16 ore. În plus, complexul unic de polimer rămâne flexibil si non-aderent prin fiecare moment expresiv. Fără buze exfoliate, decolorate sau uscate. “

Culoarea este pigmentată, de la primul strat obținem o culoare opacă, intensă. Trebuie să aștepți vreo 30-40 de secunde ca să se usuce rujul și să aplici gloss-ul hidratant după aceea. Dacă îți place aspectul mat poți să sari peste pasul 2, însă buzele se simt uscate. Oricum, după câteva ore gloss-ul se mai duce și culoarea pare mată.

“Cum reușește formula rujului Perfect Stay 16-Hour Transfer Proof să asigure o culoare ce rezistă la transfer, fără a se estompa?

Formula unică conţine polimeri ultra rezistenţi (trimethylsiloxysilicate şi dimethicone), care se instalează ca o plasă elastică, un înveliş subţire elastic pe buze. Acest înveliş contribuie la menținerea rujului pe buze timp îndelungat, fără a se transfera. În plus, complexul de polimer înconjoară pigmenţii de culoare, închizându-i în acel înveliş, pentru a evita estomparea, transferul sau întinderea rujului. Rezultatul este o culoare vibrantă, luminoasă, ce durează toată ziua.


Cu ce este diferită formula rujului Perfect Stay 16-Hour Transfer Proof de celelalte tipuri de formule, care usucă buzele și sunt neplăcute ca și textură?


Gloss-ul este special creat pentru a fi aplicat peste culoarea până când buzele se simt confortabile şi strălucitoare. Acesta oferă hidratare, culoare şi strălucire grație unui mix de agenţi de regenerare. Buzele rămân catifelate şi hidratate toată ziua pentru o experienţă nesfârşită de confort .”

Pot să confirm că rujul Perfect Stay are o textură plăcută, se simte ușor pe buze, iar gloss-ul oferă o strălucire discretă. Îmi place faptul că nu este deloc lipicios, iar șansele să te trezești cu ruj pe dinți sunt mici. Poți reveni cu gloss-ul ori de câte ori dorești, fără să afecteze în vreun fel culoarea intensă de pe buze. Culoarea rămâne uniformă.

Am fost uimită să observ că rujul a rezistat chiar și după ce am mâncat porumb! Bine, s-a șters puțin în interiorul buzei, dar am revenit cu gloss și s-a uniformizat. Puteți vedea mai jos poza de după ce am mâncat porumb. 

Astor Perfect Stay Transfer Proof nu se compară nici cu lip stain-ul de la Sephora, nici cu rujul lichid de la Lime Crime, este cu siguranță mai bun decât multe altele.

Mi-ar fi plăcut să existe muuuult mai multe culori, nu doar 8.

Partea mai puțin bună este că se găsește exclusiv în magazinele Kendra, care nu sunt în toate orașele. Prețul unui astfel de ruj este de 40 de lei.

Cum funcționează?
Formulă revoluţionară

Color Step 1
● Polimerii formează un înveliş subţire şi flexibil, cu proprietăţi precum durată îndelungată, rezistenţă la transfer şi la mâncare.
● De asemenea, combinaţia complexă de polimeri ajută la prevenirea decolorării, transferului şi întinderii rujului.
● Pigmenţii de culoare puri şi de impact oferă un look fresh, vibrant şi strălucitor toată ziua.
● Aplicatorul oferă o doză egală şi catifelată de culoare buzelor.
● Formula tip gel prezintă agenţi care catifelează buzele.

Gloss Step 2
● Stratul de gloss este formulat pentru o aplicare perfectă peste culoare.
● Agenţi bogaţi de regenerare protejează culoarea şi strălucirea buzelor.
● Buzele se simt moi şi hidratate toată ziua pentru un confort de experienţă ce durează la nesfârşit.

Tehnici de aplicare
Aplicaţi color step 1 și aşteptaţi 60 de secunde să se usuce. Aplicaţi gloss step 2 pentru a menţine culoarea şi hidratarea. Se îndepărtează cu un demachiant pe bază de ulei.

 Dacă ați încercat acest ruj, aștept să îmi spuneți care este părerea voastră. Dacă nu l-ați încercat, vi-l recomand. Chiar merită. 

 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…