Yardley London / English Lavender

Despre produsele Yardley am citit/ auzit mai demult și pe la începutul anului m-am bucurat să le descopăr și în farmaciile Centrofarm. Geluri de duș, săpunuri, loțiuni de corp sau parfumuri ambalate frumos și cu arome florale, care persistă. Cam așa aș descrie eu produsele Yardley.

Violete de aprilie, lavandă englezească, trandafir englezesc sau lăcrămioare…acestea sunt aromele produselor cosmetice ale casei Yardley.
Când am descoperit acest brand în Centrofarm, le-am luat pe toate la rând, deși știam ce voi alege: English Lavender. Mi-am luat atunci loțiunea de corp cu lavandă, despre care v-am povestit și în acest clip.

English Lavender este și semnătura brandului Yardley. Gama English Lavender este reprezentată de o aromă elegantă și curată.

Știm că lavanda ne relaxează, iar loțiunea de corp, îmbogățită cu unt de shea, hidratează și calmează pielea. Toate produsele de îngrijire conțin amestec de ulei de borago (echilibrează nivelul de hidratare și catifelare al pielii)  și ulei de măceșe (conține uleiuri esențiale grase și vitaminele A,C și E).

Trebuie menționat și faptul că produsele Yardley nu conțin parabeni, cocomide DEA și uleiuri minerale, iar 90% din ingrediente sunt naturale.


Atunci când folosesc loțiunea de corp nu mai simt nevoia să mă dau și cu parfum. Îmi place cum se simte aroma discretă de lavandă pe piele. Mirosul persistă câteva ore bune. În cazul în care vreau ca aroma să fie mai intensă, mă dau cu deodorantul spray pentru corp.
 Produsele Yardley, cât și alte branduri englezești se găsesc și în București, la British Gallery – un loc rezervat eleganței și rafinamentului stilului de viață englezesc. Iar dacă nu sunteți din București sau nu aveți timp să ajungeți la magazinul fizic, puteți să vizitați magazinul online – aici.

Mie mi-au atras atenția și produsele Woods Of Windsor, datorită gamei Bergamot&Neroli. Sunt înnebunită după mirosul de Neroli și mi-am comandat și apa de toaletă, care miroase incredibil de bine. Singurul minus este că nu persistă la infinit. Depinde de pH-ul fiecăreia cât rezistă un parfum pe piele. 

În cazul în care vreți să încercați produsele Yardley sau Woods of Windsor, le puteți comanda online și primiți reducere 20% dacă folosiți codul Iguanitza până la data de 1 Septembrie. 
Ați încercat produsele Yardley? Ce aromă vă place mai mult? 

 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…