Braun Face – Perie de curatare / epilator facial

De câteva luni folosesc un beauty gadget de care sunt încântată și despre care vreau să vă povestesc astăzi. La sfârșitul articolului vă așteaptă și o surpriză. Dar mai întâi haideți să vă spun mai multe despre acest beauty gadget de la Braun.

Este un aparat 2-in-1: perie de curățare facială și epilator facial. Din fericire, nu mă confrunt cu păr pe față și folosesc doar capătul pentru curățare.

“Braun Face îți permite să te bucuri de două tratamente folosind un singur dispozitiv – pur și simplu comută atașamentele.
Îndepărtează perfect părul facial de la rădăcină cu epilatorul facial sau curăță pielea la nivelul porilor cu peria facială.”

Pachetul conține dispozitivul, 2 capete (de epilare și peria), o borsetă mică și o oglindă cu lumină. Mi se pare perfect și pentru călătorii, pentru că este un aparat mic, care intră cu ușurință în orice bagaj.

Cu siguranță în rutina noastră de îngrijire intră produse de curățare a feței. Unele sunt eficiente, altele nu prea. Sau așa ni se pare. Ei bine, cu o perie de curățare, orice produs ți se pare că face mai mult, că este mai eficient și îți simți fața mult mai curată. Pentru că cu ajutorul periuței produsul intră mai bine în piele și curăță în profunzime.

Peria de curățare exfoliază tenul și îndepărtează celulele moarte, astfel încât tenul rămâne fin și curat. De când am început să folosec peria asta de curățare de la Braun îmi face plăcere să îmi curăț tenul. În plus, mi se pare că și aspectul pielii s-a îmbunătățit.

“Redă în mod delicat o curățenie și strălucire incredibile pielii feței îndepărtând machiajul și impuritățile. Folosind sute de micro-oscilații, peria de curățare Braun Face funcționează de 6 ori mai eficient decât metoda manuală de curățare.”

Pachetul meu a venit cu 4 capete extra: Beauty Sponge, burețel exfoliant, burețelul normal și burețelul fin, pentru tenul sensibil.
La 3 luni ar trebui schimbată periuța.

“Deoarece Braun Face este 100% rezistent la apă, poți efectua o curățare delicată și temeinică cu regularitate, la duș. Poți îndepărta defectele făcând loc beneficiilor prin pregătirea pielii pentru o absorbție mai eficientă a cremelor și loțiunilor de față.

Nu vei avea parte de surprize neplăcute, deoarece produsul a fost testat de dermatologi și este potrivit chiar și pentru o piele sensibilă.”


Eu îmi aplic produsul de curățare pe față apoi folosesc periuța de curățare și o las să își facă treaba, după care mă clătesc. 
Nu m-aș fi gândit că un asemenea beauty gadget face o diferență atât de mare, dar trebuie să vă spun că merită să investești într-o periuță de curățare. Iar dacă te confrunți și cu păr pe față, poți să folosești capătul pentru epilare și să îndepărtezi părul nedorit. 
Găsiți acest aparat aici
Dacă v-am făcut curioase și vreți să încercați și voi aparatul Braun Face, v-am pregătit o surpriză. Una dintre voi poate câștiga acest beauty gadget dacă respectați cerințele:
1. Lăsați-mi un comentariu prin care să îmi spuneți de ce vă doriți acest beauty gadget
2. Distribuiți această postare (share) folosind hashtag-ul #SponsoredbyBraun
Concursul începe astăzi 28 Septembrie și se încheie în data de 5 Octombrie, ora 23:59,  urmând să anunț câștigătoarea până în data de 9 Octombrie. 
Voi alege câștigătoarea în funcție de răspunsul la întrebare. 
Update: În primul rând, vă mulțumesc pentru înscrieri și pentru faptul că v-ați luat câteva minute să vă exprimați gândurile legate de acest apartat de la Braun.
Mi-a fost puțin greu să aleg o singură câștigătoare…dar cum am un singur aparat de oferit, trebuie să și aleg o singură fată care se va bucura de Braun Face.
Comentariul care m-a convins a fost de la Alina Vrinceanu! Din cauza programului mega-încărcat + mediul de lucru, tenul ei chiar pare să aibă nevoie de o curățare profundă și, având în vedere că se confruntă și cu câteva fire de păr pe ten, sigur îi va fi de folos și capătul de epilare facială.

Așa că, dragă Alina, felicitări!

I received this product free of charge from Braun

 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…