H&M Beauty

H&M a făcut un pas important pentru femei și a lansat linia de cosmetice, de makeupH&M Beauty s-a lansat și la noi și pot să vă spun că au o gamă variată de produse – de la măști, la creme de corp, pensule, rujuri, farduri de ochi etc. De fapt, tot ce este nevoie pentru un machiaj impecabil. 

Am fost chiar ieri într-un magazin H&M Beauty, în Olanda, și am putut să testez produsele. Am rămas impresionată de cât de pigmentate sunt fardurile și rujurile. Și nu numai asta, ci și textura m-a surprins plăcut. Mi-am luat câteva produse de care sunt încântată: un ruj lichid Lip Stain, un blush, un burețel pentru fondul de ten și câteva măști de față. 
Îmi plac foarte mult ambalajele. Produsele se prezintă în ambalaje care îți iau ochii, par așa luxoase. Știu că H&M a mai avut o linie de cosmetice, dar nu mi se păreau de calitate și nici ambalajele nu erau atrăgătoare. 
Prețurile nu mi se par mari. Sunt prețuri cuprinse între 8 și 50 de lei. 
Mi-am mai pus pe listă câteva produse pe care vreau să le încerc, după ce termin ce mai am pe acasă. 
În magazinele H&M din țară încă nu au apărut standurile cu produse cosmetice, dar le găsiți online
Merită să aruncați un ochi pe site și să încercați și voi produsele de beauty de la H&M. Pe lângă produsele de machiaj, se găsesc și produse pentru păr și diferite accesorii foarte drăguțe. 

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…