Pick N Dazzle Beauty Box #3

A sosit momentul să vă prezint cea de-a treia cutie Pick N Dazzle, varianta Premium Picks. Iar la sfârșitul articolului v-am pregătit și o surpriză.
În această cutie am primit 4 produse și un parfum fain.

La fiecare cutie am deschis prima dată parfumul, pentru că eram curioasă de aromă. Queen’s Heart 22 este preferatul meu de până acum – este puternic, oriental-lemnos și persistent. Mi se pare un parfum ideal pentru serile petrecute în oraș sau pentru zilele răcoroase de toamnă. Este un parfum senzual și misterios pe care îl port cu drag. Mi se pare că seamănă cu un parfum cunoscut, dar nu îmi vine acum numele lui în minte. Pot însă să vă spun că dacă vă plac parfumurile dulci, orientale, acesta sigur va fi pe gustul vostru.
În cutie am găsit și un ser de noapte de la Abellie – este un ser anti-ageing, pentru fermitatea pielii. Nu obișnuiesc să includ în rutina mea de seară și o cremă hidratantă, dar odată ce vine sezonul rece,acest lucru se schimbă, pentru că simt că pielea mea are nevoie de mai multă îngrijire. 
Pentru că îmi place să descopăr brandurile noi, am căutat mai multe detalii despre Abellie și am aflat că este un brand franțuzesc, iar cosmeticele sunt pe bază de miere și ingrediente organice. 
Serul de noapte conține ulei de sâmburi de struguri, jojoba, ceai verde și lăptișor de matcă. 
Încă nu l-am încercat, dar voi reveni cu detalii pe blog după ce îl voi începe.

Brandul Teeez Cosmetics îmi este deja cunoscut și m-am convins că produsele sunt bune, așa că mă bucur să descopăr cât mai multe.

În cutia aceasta am primit o pensulă pentru aplicarea fondului de ten. Prefer să îmi aplic fondul de ten cu degetele sau cu o pensulă mai stufoasă, cea plată nu mi se pare cea mai bună alegere. Folosesc pensula asta plată pentru a întinde o bază de machiaj.

Am găsit în cutie și un creion de ochi mecanic. Sincer, nu îmi plac astfel de creioane pentru că nu mi se pare că oferă precizie. Îmi plac creioanele normale, care se pot ascuți bine. L-am încercat pe acesta de la Teeez Cosmetics pe mână și este foarte pigmentat și moale – astfel încât alunecă bine pe piele. Mi-ar fi plăcut să găsesc o culoare mai veselă.

De abia așteptam să descopăr într-una din cutiile Pick N Dazzle și o ojă. Și vă spun sincer că m-am și uitat pe site-ul Teeez Cosmetics la oje. Am primit oja în nuanța Purple Haze – care arată foarte bine în sticluță. Îmi place ambalajul, îmi place pensula, însă culoarea nu mi se potrivește. Este o nuanță de mov-vișiniu și nu m-am putut obișnui cu ea.
Am purtat-o o singură dată, ca să văd cât rezistă… Dintr-un singur strat este opacă și rezistă vreo 3-4 zile, fără top coat și în condițiile în care speli vase și stai cu mâinile în apă.

Din produsele primite îmi place parfumul în mod deosebit. Celelalte produse nu mi se par wow… 

Și cum v-am promis la începutul articolului, am și o surpriză pentru voi: un nou concurs Pick N Dazzle. De altfel, este ultimul concurs Pick N Dazzle pe care îl organizez. Urmează să vă mai prezint cutiile Pick N Dazzle, varianta Dazzling Picks, aici pe blog sau pe canalul meu de Youtube.

Ca să vă înscrieți la concurs este nevoie să vă înregistrezi pe Pick N Dazzle și să completați Profilul de Frumusețe – în funcție de alegerile voastre, veți primi produse care vi se potrivesc.
Răspundeți-mi la întrebarea: Care este produsul tău de machiaj preferat și de ce?
Lăsați-mi un comentariu cu răspunsul și cu adresa voastră de e-mail (cu care v-ați și înregistrat pe Pick N Dazzle).

Opțional: Share acestui articol.

Concursul începe astăzi, 22 Septembrie și se încheie în 28 Septembrie, urmând să anunț câștigătoarea în termen de 48 de ore.

Update: Câștigătoarea acestui concurs este Michelle Popa! Felicitări. Cei de la Pick N Dazzle vor verifica adresa și vor lua legătura cu tine.

 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…