Ritualul de frumusete cu noile produse The Body Shop Oils of Life & Spa of the World

The Body Shop și-a îmbogățit portofoliul cu 2 game noi de îngrijire: Oils of Life – o gamă specială pentru ten și Spa of The World, care este împărțită în 3 categorii: Ritualul de Revitalizare, Ritualul de Serenitate și Ritualul de Relaxare.

Astăzi o să vă povestesc pe scurt despre 2 produse pe care le-am primit de la The Body Shop de ceva timp: loțiunea de față revitalizantă și scrub-ul cu sare de la Marea Moartă.

Loțiunea bifazică a picat la fix, pentru că vream să îmi iau uleiul de lotus de la Clarins. Îmi place ambalajul și și produsul. Nu este un ulei de față, ci o loțiune bifazică (ulei+apă) ce conține 3 uleiuri: ulei de chimen negru din Egipt, ulei de semințe de camelie din China și ulei de semințe de măceșe din Chile. Aceste uleiuri sunt cunoscute pentru proprietățile de revitalizare și refacere a tenului.

Are un parfum subtil, plăcut, ceea ce mă face să nu o ocolesc dimineața și seara.
După ce o agit, aplic loțiunea pe o dischetă demachiantă și îmi curăț tenul. Dimineața este de ajung să repet procesul și îmi simt tenul mai catifelat, hidratat.

Denumirea completă este Intensely Revitalising Essence Lotion și are o cantitate de 160 ml.
Găsiți gama completă Oils of Life aici, iar dacă cumpărați unul din produse în perioada aceasta primiți și un portfard.

Descriere oficială:
• Lotiune bi-fazica (ulei + apa) infuzata cu 3 uleiuri pretioase din seminte din intreaga lume, ce pregateste si activeaza tenul
• Uleiuri din seminte presate la rece pentru a le pastra proprietatile potente si a garanta cea mai profunda afinitate cu tenul
• Textura usoara, revigoranta, aspect catifelat
• Reda stralucirea tenului si ii confera un aspect mai catifelat

Și exfoliantul de corp a picat la fix, pentru că tocmai mi-am terminat scrub-ul meu preferat de la Sabon. De cum am văzut cutia mare, am fost curioasă să văd consistența produsului. Îmi imaginam că este un scrub obișnuit, cu ulei și particule mari de sare de mare.

Exfoliantul face parte din Ritualul de Revitalizare și nu este un exfoliant obișnuit, ci o cremă exfoliantă. Miroase atât de bine! Nu am așteptat mult până să îl încerc și mi-a plăcut consistența. Are un efect exfoliant delicat, lăsând pielea super fină.
Singurul lucru care nu îmi place este că trebuie să clătesc pielea foarte bine, altfel rămâne crema pe corp.
După ce ies din duș îmi simt pielea parfumată și hidratată, astfel încât nu mai este nevoie să aplic un alt produs de hidratare. Mirosul e foarte interesant, mă duce cu gândul la Egipt. Este ușor floral și pudrat.

Denumirea completă este Dead Sea Salt Scrub și cantitatea este de 350 ml. 
Descriere oficială:

Sarea de la Marea Moarta este prețioasă pentru conținutul său ridicat în minerale și cristalele sale aspre, textura perfectă pentru a dezvălui o piele ce arată mai proaspătă și a stimula circulația atunci când este masată pe piele. Folosiți acest exfoliant revigorant ca parte a ritualului nostru de revitalizare atunci când vreți ca mintea și corpul să se simtă instant reenergizate.


Știu că multe dintre voi preferați să vă faceți un scrub acasă, din zahăr sau zaț de cafea, eu însă prefer să îmi iau anumite produse din comerț, pentru că sunt atrasă de ambalaje și de descrierea produselor. 
Exfolierea corpului este importantă pentru mine, pentru că am pielea uscată și cu un exfoliant bun elimin celulele moarte și pielea capătă și un aspect mai sănătos, chiar dacă pentru un timp mai scurt. Pentru restul zilelor folosesc un ulei de corp sau un unt de corp. 
Găsiți gama completă din Spa of the World aici.
De curând am mirosit și varianta Africa Ximenia Scrub și îmi place foarte mult mirosul. După ce îl voi termina pe acesta, o să îl încerc și pe acela. 
Cred că noile game de la The Body Shop sunt numai bune de inclus în ritualul nostru de înfrumusețare. Dacă ajungeți într-un magazin TBS trebuie neapărat să încercați noile produse.

P.S.: The Body Shop a lansat și câteva noi produse de machiaj. Le puteți descoperi aici.

*Produse primite spre testare. Review sincer, ca de obicei.
 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…